• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΚΑΤ
H pole στον φοβερό Roberts!
Νέα 10/10/2020 - 18:30

«Κάτι έχει αλλάξει… κάτι είναι διαφορετικό αυτό το Σ/Κ και μπορούμε να πάμε για την πρώτη μας νίκη», έλεγε στο parc ferme ο χαμογελαστός Joe Roberts.

 

Νωρίτερα ο Αμερικανός συναντούσε δυσκολίες στην πίστα και για τα 13 από τα 15 λεπτά των κατατακτηρίων ήταν στην 18η και τελευταία θέση!

 

Κι όμως τα δυο τελευταία λεπτά ήταν αρκετά για να κάνει δυο τρομερούς γύρους και να δείξει ότι στον ένα γύρο δεν είχε αντίπαλο.

 

Πρώτα ανέβηκε στην 3η θέση και με τον τελευταίο του γύρο έκανε 1:36,256 και ήταν μόλις 68χιλ πάνω από το ρεκόρ πίστας.

 

Έτσι πήρε την 3η φετινή του pole position, ενώ μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Sam Lowes αλλά και ο Remy Gardner που αρχίζει να δείχνει και πάλι δυνατός μετά τον τραυματισμό του στο Misano.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Jorge Martin που είχε την προσωρινή pole position, αλλά στο τέλος έκανε το λάθος και δεν απέφυγε την πτώση. Έτσι παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει τα τελευταία λεπτά των ΚΑΤ από το γκαράζ της ομάδας του.

 

Ο Marco Bezzecchi ήταν 5ος και μπροστά από τον Luca Marini που έσφιξε τα δόντια και πάλι και παρά τους πόνους από την πτώση του στις ΕΔ2, πήρε θέση στη 2η σειρά.

 

O Xavi Vierge έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τους Dixon και Bastianini να ακολουθούν. Ο τελευταίος έσωσε το γόητρό του περνώντας από τις ΚΑΤ1 και παίρνοντας την 3η σειρά στις ΚΑΤ2.

 

Όλοι οι παραπάνω οδηγοί ήταν με πλαίσιο της Kalex, με τον Stefano Manzi να κάνει την έκπληξη και με την MV Agusta ήταν ο καλύτερος από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoE: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα