• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΚΑΤ
Επιστροφή στις pole για τον Quartararo!
Νέα 10/10/2020 - 17:45

Ο ένας μετά τον άλλο έχαναν χρόνο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, όχι όμως και ο Fabio Quartararo που εκεί έκανε τη διαφορά από τον ανταγωνισμό!

 

Ο Γάλλος ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός στα 15 λεπτά των κατατακτηρίων και κατάφερε να πάρει την pole position, την 3η του στα 9 Grand Prix μέχρι στιγμής.

 

Ο Jack Miller – που είχε εντυπωσιάσει χτες με την απόδοσή του σε μια πίστα που στέγνωνε – κρατούσε την pole με την καρώ σημαία να έχει πέσει.

 

Ήταν τότε που ο Fabio Quartararo ολοκλήρωνε τον τελευταίο του γύρο και με ένα δυνατό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας πήρε την 1η θέση!

 

Εκεί, σε μεγάλο βαθμό, οφείλεται και η διαφορά των 2 δεκάτων που έκανε ο Fabio από την Ducati του Miller.

 

Ο Γάλλος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:31,315 και ήταν μόλις 130χιλ πάνω από το ρεκόρ πίστας, για να συνεχίσει το σερί των παρουσιών του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Στην πρώτη σειρά επιστρέφει – μετά το Misano – ο Jack Miller, ενώ για τον Danilo Petrucci ήταν η πρώτη φορά φέτος που καταφέρνει και είναι μεταξύ των τριών πρώτων.

 

O Cal Crutchlow με την Honda του έσπασε την κυριαρχία των Yamaha και Ducati στις πρώτες θέσεις και είναι αυτός που ανοίγει τη 2η σειρά.

 

Δίπλα του θα είναι ο Vinales και ελάχιστα πιο πίσω ο Andrea Dovizioso που κλείνει τη δεύτερη σειρά και ήταν μόλις 4 δέκατα από την pole position!

 

Ο Pecco Bagnaia δεν είχε στο τέλος άλλο μαλακό ελαστικό και υποχώρησε τελικά από την πρώτη στην 3η σειρά, μαζί με τους Pol Espargaro και Johann Zarco.

 

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει από την 10η θέση και είχε διαφορά μόλις στο μισό δευτερόλεπτο από τον Quartararo, ενώ 2χιλ πίσω του ήταν ο Morbidelli!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα