• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΚΑΤ
Ο Masia πήρε την 1η του pole για το 2020
Νέα 10/10/2020 - 15:20

Την πρώτη φετινή του pole position πήρε ο Jaume Masia, ο οποίος έκανε δυο πάρα πολύ γρήγορους γύρους στο τέλος για να επικρατήσει τελικά των αντιπάλων του.

 

Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές το μεσημέρι στην Γαλλία, με τη θερμοκρασία στον αέρα να είχε ανέβει στους 15ο C και στην άσφαλτο να φτάνει έως και τους 20-21ο C.

 

Στα τελευταία λεπτά οι 18 καλύτεροι οδηγοί της κατηγορίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας την pole position.

 

O Albert Arenas πέρασε μπροστά, στην προσωρινή pole βρέθηκε και ο Raul Fernandez, αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να νικήσει τον Masia!

 

Ο Ισπανός έκανε στο τέλος 1:41,399 – που αποτελεί και νέο ρεκόρ πίστας – και πήρε την πρώτη του pole position για το 2020 και μόλις τη 2η της καριέρας του στην Moto3.

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Albert Arenas, ο οποίος έχει ως στόχο να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του αυριανού Αγώνα.

 

Ο Ισπανός από τη 2η θέση έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα από τον Ai Ogura που έπεσε στα τελευταία λεπτά και δεν έγραψε χρόνο. Οπότε θα ξεκινήσει από την 18η θέση.

 

Ο περσινός νικητής του Αγώνα στο Le Mans (και αυτός που είχε πάρει την pole), John McPhee, θα είναι επίσης στην πρώτη σειρά.

 

Τη δεύτερη ανοίγει ο Sergio Garcia, με τον Grabriel Rodrigo – που πέρασε από τις ΚΑΤ1 αν και είχε πτώση εκεί – να είναι 5ος και τον Tony Arbolino να παίρνει την 6η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα