• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Makoto Tamada χάνει τον πρώτο γύρο των Superbike
24 οι αναβάτες, προς το παρόν, στο Philip Island
Νέα 17/02/2010 - 16:36

24 οι αναβάτες, προς το παρόν, στο Philip Island

 

Προβλήματα μεταφοράς του εξοπλισμού στην Αυστραλία, ανάγκασαν την, Honda Pro Ride, με την οποία αγωνίζεται ο Makoto Tamada, να ανακοινώσει ότι δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα του Phillip Island.

"Πρέπει να παραδεχτώ ότι απογοητεύτηκα που θα χάσω την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Phillip Island. Απολάμβανα τους αγώνες στην Αυστραλία και έχω αρκετούς υποστηρικτές στη χώρα” δήλωσε ο Ιάπωνας αναβάτης, ο οποίος έχει περάσει και από τα motoGP.

Δεν παρέλειψε πάντως να εκφράσει την κατανόησή του γι' αυτήν την απόφαση: “Η απόφαση του Marco [Nicotari, υπεύθυνου της ομάδας] ήταν απόλυτα σωστή. Είμαστε νέα ομάδα και δεν είχαμε αρκετό καιρό για να προετοιμαστούμε. Δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι τελικά θα μας ωφελήσει” κατέληξε ο Tamada.

 

Να θυμίσουμε ότι εκτός από την Pro Ride Honda και η Supersonic Ducati θα χάσει τον πρώτο αγώνα. Έτσι, οι αναβάτες που θα “κατέβουν” στο Phillip Island είναι προς το παρόν 24, ενώ και η Echo CRS Honda δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Μoto 2 – 125: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2012. ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα