• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Σταματάει τις συζητήσεις για τα μελλοντικά του σχέδια
Ο Ιταλός θα κρατήσει κρυμμένα τα χαρτιά του
Νέα 12/02/2010 - 10:25

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

 

Όπως ήδη γνωρίζουν οι φίλοι των αγώνων μοτοσυκλέτας, ένα από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στο χώρο του MotoGP είναι τα μελλοντικά σχέδια του Valentino Rossi. Ειδικότερα, πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με ενδεχόμενη μετακίνηση του Ιταλού στην Ducati, ή με παραμονή του στην ομάδα της Yamaha και μετά το 2010. Αν προσθέσει κάποιος και τα (απίθανα) σενάρια για μετακίνηση στην Formula 1 με μονοθέσιο της Ferrari, αλλά και στα WRC, είναι φανερό ότι το τοπίο είναι ιδιαίτερα θολό, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Πάντως, ο ίδιος ο Rossi φαίνεται πως θέλει να παύσει όλες αυτές τις συζητήσεις και να επικεντρωθεί στην υπεράσπιση του Τίτλου του. Το 2010 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, με πολλούς αξιόμαχους αντιπάλους και ο Ιταλός θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στο στόχο του. "Αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω σχετικά με το τι θα συμβεί το 2011", δήλωσε ο 30χρονος αναβάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε έγκυρο περιοδικό του εξωτερικού.

Rossi 2
Rossi 2

 

Η απόφαση του Rossi δεν είναι τυχαία. Η προηγούμενη φορά που το μέλλον του ήταν αντικείμενων τόσο εκτενών συζητήσεων και υποθέσεων ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν του 2006. Εκείνη τη χρονιά, σύσσωμος ο ειδικός τύπος είχε μεταγράψει τον Ιταλό στην ομάδα της Ferrari, για το Πρωτάθλημα Formula 1. Κατά συνέπεια, ο Rossi έχασε σε κάποιο βαθμό τη συγκέντρωσή του στις δοκιμές, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και τελικά η M1 δεν ήταν τόσο ικανή όσο την προηγούμενη χρονιά. Στους περισσότερους αγώνες του 2006, η πρωτότυπη της Yamaha παρουσίαζε ενοχλητικές ταλαντώσεις και κουνήματα, που στοίχισαν ιδιαίτερα στον Ιταλό αναβάτη. Στο τέλος, ο Τίτλος πήγε στον Nicky Hayden, μετά από μια σεζόν που ο Rossi θέλει σίγουρα να διαγράψει από τη μνήμη του.

 

Πάντως, ο πολύπειρος αναβάτης είναι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη του 2006. Γι' αυτό το λόγο, βάζει κατά μέρους τα σενάρια της μεταγραφολογίας και συγκεντρώνεται στην προετοιμασία της M1 εν όψει της έναρξης του ίσως πιο ενδιαφέροντος Πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων.

Επόμενο άρθρο »

FB CORSE: Επίσημη παρουσίαση

« Προηγούμενο άρθρο

GUARESCHI: Εξηγεί τις διαφορές της νέας Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα