• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο LORENZO ζητάει περισσότερη συμμετοχή στην εξέλιξη της Μ1
«Πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με αυτή τη δύσκολη δουλειά το συντομότερο δυνατό, για καλό δικό μου και της Yamaha»
Νέα 12/02/2010 - 09:41

Νέα ήθη και ...έθιμα έχουν από φέτος στη Fiat Yamaha καθώς δεν θα υπάρχει πλέον ανταλλαγή δεδομένων και πληροφορίες για τις ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών μεταξύ των τεχνικών των δύο ομάδων -του Rossi και του Lorenzo- που στεγάζονται στο γκαράζ της ομάδας.

Όπως εύστοχα είχε γράψει στο σχόλιό του ο Δημήτρης Διατσίδης «O Rossi έβγαλε από την πρίζα τον ...Jorge!».

Ποια είναι όμως η άποψη του Iσπανού επί του θέματος;

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο του Valentino. Είναι εκπληκτικό ταλέντο και μια πολύ έξυπνη προσωπικότητα. Πέρσι έφτασα κοντά στο να τον νικήσω και αν φέτος κάνω το επόμενο βήμα ίσως τα καταφέρω. Δεν με ανησυχεί αυτό που είπε, δεν με ενδιαφέρει να ακούω ότι χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις του για να νικήσω. Εγώ σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Το 2009 συγκρίναμε τις δύο τηλεμετρίες και υπήρχαν αγώνες στους οποίους τα καταφέρναμε καλά και κάποιοι άλλοι που δεν ήμασταν τόσο καλοί, ούτε εγώ ούτε ο Valentino».

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την απόφαση η Yamaha. Πιστεύω ότι μια τέτοια ενέργεια αναπόφευκτα θα επιβραδύνει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Εγώ, πάντως, δεν ανησυχώ», πρόσθεσε ο πιτσιρικάς που έστειλε και το μήνυμά του στον Masao Furusawa ζητώντας του να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της M1: «Τώρα είμαι πιο έτοιμος να ασχοληθώ με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας γιατί έχω αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία και γνωρίζω περισσότερα πράγματα. Ο Valentino εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης όσον αφορά στην εξέλιξη της M1 αλλά ο Furusawa γνωρίζει καλά ότι πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με αυτή τη δύσκολη δουλειά το συντομότερο δυνατό, για καλό δικό μου και της Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

GUARESCHI: Εξηγεί τις διαφορές της νέας Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

CICOGNANI: Ο νέος Project Manager της Marlboro Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα