• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RIZLA SUZUKI: Θετικά τα πρώτα δείγματα
Ικανοποίηση από την εξέλιξη των δοκιμών
Νέα 07/02/2010 - 11:01

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

 

Οι αναβάτες της Rizla Suzuki δήλωσαν ικανοποιημένοι μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών στην πίστα της Sepang. Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν η καινούρια GSV-R να γίνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πριν. Γι' αυτό το λόγο, η Suzuki δοκίμασε πολλά διαφορετικά πράγματα στο νέο της πρωτότυπο και οι αλλαγές φάνηκαν να έχουν θετικό feedback από τους αναβάτες της ομάδας.Πάντως, ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί ο νέος κινητήρας, που θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο σκέλος των δοκιμών της Μαλαισίας.

 

"Πιστεύω ότι δεν πήγαμε άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας", εξήγησε ο Capirossi, που ολοκλήρωσε τις δοκιμές με καλύτερο χρόνο 2’02.763, την Παρασκευή. "Δοκιμάσαμε 3 διαφορετικά πλαίσια και ένα δούλεψε πραγματικά καλά. Επίσης, δοκιμάσαμε διαφορετικές δεξαμενές καυσίμου. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά μας."

Bautista
Bautista

 

Ο Ιταλός πρόσθεσε: "Αυτό που κυρίως μας ενδιέφερε ήταν να έχουμε μια καλή βάση για το 2010, πάνω στην οποία θα εργαστούμε. Ακόμα δεν έχουμε στη διάθεσή μας τον καινούριο κινητήρα, οπότε προς το παρόν δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Έχω πάντως μεγάλη περιέργεια να δω πως θα συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα, ολοκληρωμένη."

 

Ο rookie της ομάδας, ο Alvaro Bautista δήλωσε ικανοποιημένος που οδήγησε σε βρεγμένη πίστα, σε αντίθεση με τους περισσότερους αναβάτες. "Οδήγησα σε βρεγμένες συνθήκες και πραγματικά το διασκέδασα, διότι η μοτοσυκλέτα γλυστούσε έντονα στην έξοδο κάθε στροφής. Η αίσθηση ήταν πραγματικά όμορφη", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης, που πραγματοποίησε καλύτερο χρόνο 2’03.274, βελτιώνοντας την επίδοση της Πέμπτης. "Δοκίμασα την καινούρια ανάρτηση, που είναι αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη, αλλά πρέπει να δουλέψω αρκετά για να αποκτήσω καλή αίσθηση. Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις δοκιμές και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο στο επόμενο σκέλος."

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Υψηλές Προσδοκίες

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: "Μεταμορφωμένη η Desmosedici, με τον "Big Bang" κινητήρα"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA