• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bastianini υπέγραψε με την Ducati!
Ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία το 2021
Νέα 11/09/2020 - 21:47

Ο Enea Bastianini, ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου στη μεσαία κατηγορία φέτος, δήλωσε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ducati.

 

Έτσι ο Ιταλός είναι βέβαιο ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με μοτοσυκλέτα των κόκκινων και κατά 99% θα είναι στην ομάδα της Avintia.

 

Αυτό το τελευταίο το επιβεβαίωσε και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, ο Ruben Xaus, σε σημερινές του δηλώσεις.

 

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Ducati. Για την ώρα δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, αλλά θα το μάθουμε μέσα στην εβδομάδα», έλεγε σήμερα ο Bastianini.

 

Ο Ruben Xaus πάντως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Enea θα είναι μαζί τους στην Avintia το 2021 κατά 99%, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τον Johann Zarco.

 

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό που θα ανήκω στην οικογένεια της Ducati. Είμαι Ιταλός σε Ιταλική μοτοσυκλέτα και αυτό μπορεί να με κάνει ταχύτερο στη μεγάλη κατηγορία!»

 

Έτσι ο Enea θα γίνει ο δεύτερος οδηγός της Moto2 ο οποίος τη νέα χρονιά θα είναι στη μεγάλη κατηγορία, με τον άλλον να είναι ο Jorge Martin.

 

Ο Ισπανός, που λείπει από το GP του Misano επειδή βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ducati το επόμενο διάστημα.

Επόμενο άρθρο »

O Vinales θα «πιέσει στο μάξιμουμ» από τον 1ο γύρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στην Αυστρία ένοιωθα 50χρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα