• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στην Αυστρία ένοιωθα 50χρ!
Εδώ νοιώθω σαν να είμαι 30χρ!
Νέα 11/09/2020 - 21:22

Έως και 20 χρόνια νεότερος ένοιωθε ο Valentino Rossi στο Misano, σε σχέση με αυτό που αισθανόταν στον προηγούμενο Γύρο της Αυστρίας!

 

Ο λόγος των συγκεκριμένων δηλώσεων του Ιταλού έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν και πάλι ανταγωνιστικός στο Misano.

 

Πριν την έναρξη της σημερινής ημέρας, ο Rossi και οι υπόλοιποι αναβάτες της Yamaha δοκιμών στην πίστα του San Marino θα τους στοίχιζε αρκετά.

 

Στην εν λόγω πίστα βρέθηκαν οι οδηγοί εξέλιξης της Ducati, της Honda, της Suzuki αλλά και της ΚΤΜ το προηγούμενο διάστημα, όχι όμως και αυτοί της Yamaha.

 

Παρ’ όλα αυτά, η Yamaha – μαζί με τις μοτοσυκλέτες της KTM – κυριάρχησε στην πίστα, με αποτέλεσμα στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας όλες οι Μ1 να είναι στην πρώτη εξάδα!

 

«Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα», έλεγε ο Valentino Rossi μετά και το τέλος των ΕΔ2 σήμερα.

 

«Το πιο θετικό για εμάς είναι ότι η μοτοσυκλέτα μας εδώ είναι ανταγωνιστική. Είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με την Αυστρία και μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις».

 

«Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση εδώ είναι τελείως διαφορετική. Ο τρόπος που δουλεύουμε είναι διαφορετικός και το κίνητρό μας αλλάζει».


«Για να το εξηγήσω καλύτερα, στην Αυστρία ένοιωθα ότι ήμουν 50 χρονών. Εδώ στο Misano νοιώθω σαν να είμαι 30χρ! Είναι τελείως διαφορετικό».

 

«Και πέρυσι ήμασταν γρήγοροι εδώ. Όμως τα πράγματα στο MotoGP αλλάζουν πολύ εύκολα και έπρεπε να έρθουμε εδώ για να δούμε αν θα ήμασταν ανταγωνιστικοί και φέτος».

 

«Οι άλλοι Κατασκευαστές έκαναν δοκιμές εδώ κι έτσι ποτέ δεν ξέρεις. Όμως η Μ1 είναι ανταγωνιστική. Φυσικά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, ωστόσο νοιώθω νεότερος».

 

«Ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος, αλλά να θέλω να παλέψω για το βάθρο πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο. Η πρώτη μέρα πάντως ήταν θετική».

 

Στο Misano, για πρώτη φορά φέτος, έχουμε και την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, κάτι που σχολίασε ο Valentino.

 

«Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα… με τους οπαδούς η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική και όχι μόνο στο δικό μας άθλημα. Σε όλα τα αθλήματα».

 

«Δεν ήταν πολλοί σήμερα, αλλά από το ολότελα…  Ελπίζω τη νέα χρονιά το Πρωτάθλημα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονικότητα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bastianini υπέγραψε με την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Misano 1: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα