• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Vinales θα «πιέσει στο μάξιμουμ» από τον 1ο γύρο!
Νέα 11/09/2020 - 22:30

Την υπόσχεση ότι θα τα δώσει όλα από τον πρώτο κιόλας γύρο του Κυριακάτικου Αγώνα, έδωσε μετά το τέλος των σημερινών ελεύθερων δοκιμών ο Maverick Vinales.

 

Ο Ισπανός ήταν για μια ακόμη φορά πολύ δυνατός πάνω στην Μ1 του, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και πολύ δυνατό ρυθμό.

 

Με 9 Αγώνες να απομένουν για το τέλος της χρονιάς – στο διάστημα των επόμενων 11 εβδομάδων – ο Vinales θέλει να παραμείνει στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Και μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Yamaha στην Αυστρία, το Misano φαντάζει το ιδανικό σημείο για την αντεπίθεση του εργοστασίου!

 

Ο Vinales έκλεψε την παράσταση σήμερα το πρωί, όταν με σκληρό πίσω ελαστικό άφησε πολύ πίσω του κάθε αντίπαλό του στις ΕΔ1.

 

Στη συνέχεια δούλεψε για τον Αγώνα και μόνο και υποχώρησε στην 5η θέση στις ΕΔ2 και δεύτερος γενικότερα στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

«Η αίσθησή μου εδώ είναι φανταστική», ήταν τα πρώτα του λόγια. «Στις ΕΔ1 έκανα φοβερό γύρο και στις ΕΔ2 δούλεψα στο ρυθμό μου».

 

«Έχουμε πραγματικά πολύ καλό ρυθμό και ήμουν σε θέση να κάνω έναν πολύ καλό χρόνο με το ελαστικό να έχει πολλούς γύρους πάνω του».

 

Ένα χαρακτηριστικό του Ισπανού στους Αγώνες είναι το γεγονός ότι σχεδόν πάντα ξεκινά αργά και μόνο από το δεύτερο μισό και μετά δείχνει έναν πολύ δυνατό ρυθμό.

 

Αυτό θέλει να το αλλάξει στο Misano.

 

«Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για τον Αγώνα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί πολλοί είναι γρήγοροι εδώ. Όμως σήμερα ένοιωθα πραγματικά καλά».

 

«Θα ξεκινήσω τον Αγώνα και θα πιέζω δυνατά από τον πρώτο γύρο. Θα οδηγώ στο όριο σε κάθε στροφή και σε κάθε γύρο. Και θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

«Περίεργη» 1η ημέρα για τον Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bastianini υπέγραψε με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA