• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GRESINI HONDA: Νεός χορηγός
Καινούρια συνεργασία για την Ιταλική ομάδα
Νέα 01/02/2010 - 09:22

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Η PRINK θα είναι ο καινούριος χορηγός της ομάδας San Carlo Honda Gresini, στηρίζοντας την προσπάθεια της στη Μεγάλη Κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκονται αυτή τη στιγμή όσοι ασχολούνται με το Motosport, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξασφαλίζονται τέτοιες χορηγίες που βοηθούν στη βιωσιμότητα των διάφορων αγωνιστικών project.

 

Η PRINK είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία που ασχολείται με εκτυπωτές και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 14 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Πορτογαλία αλλά και η Σλοβενία, η Ρουμανία και η Τσεχία. Θεωρείται ένα πολύ δυνατό όνομα στο χώρο της με μια μεγάλη γκάμα και κατάλογο που φτάνει τα 5.000 προϊόντα. Όλες οι εργασίες της γίνονται με στόχο την κορυφαία ποιότητα, σε συνδυασμό με το σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και τον καταναλωτή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας.  

Prink
Prink

 

"Η Τεχνολογία, η ταχύτητα και η καινοτομία είναι τα στοιχεία που συνδέουν την PRINK με τα MotoGP, καθώς και με την ομάδα της San Carlo Honda Gresini", δήλωσε ο Enrico Ricci, επικεφαλής Marketing και επικοινωνίας της PRINK. "Σε συνδυασμό με τη χορηγία, η PRINK θα παρέχει στην ομάδα Gresini όλα τα υλικά εκτύπωσης που θα χρειάζονται στα γραφεία τους, στο αγωνιστικό τους αρχηγείο αλλά και στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για τις σεζόν 2010 και 2011. Η εταιρία θα χρησιμοποιήσει την εικόνα της ομάδας San Carlo Gresini και των αναβατών της, Marco Melandri και Marco Simoncelli για όλες τις επικοινωνιακές της ανάγκες διεθνώς."

 

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την καινούρια μας συνεργασία με την PRINK", πρόσθεσε ο Fausto Gresini. "Είναι μια μεγάλη εταιρία, με σημαντικό prestige και παρουσία σε 14 χώρες. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο πλευρές θα επωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία."

Επόμενο άρθρο »

DOMENICALI: "Οι νέοι κανονισμοί θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των κινητήρων παραγωγής"

« Προηγούμενο άρθρο

FB CORSE: Επιβεβαιώνεται η μεταγραφή του McCoy

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα