• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Εγώ κι ο Miller…
…θέλαμε «πάση θυσία» τη νίκη!
Νέα 25/08/2020 - 10:19

Ο Pol Espargaro ήταν πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, λίγες ώρες αφότου είχε πάρει και την 1η του pole position.

 

Ήταν μπροστά από τον 7ο γύρο μέχρι και τον τελευταίο, όταν ο Jack Miller επιχειρώντας να τον περάσει από εσωτερική, τον έβγαλε εκτός πίστας.

 

Τη γραμμή του άνοιξε και ο Αυστραλός, με αποτέλεσμα ο Oliveira που περίμενε την ευκαιρία του από πίσω, να πάρει αυτός τη νίκη!

 

«Ήταν θέμα ποιος ήθελε περισσότερο τη νίκη, αλλά τελικά τη θέλαμε και οι δυο περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και τη δώσαμε στον Miguel».

 

«Στο τέλος όμως αυτό που μετρά ήταν ότι είχαμε μια ωραία μάχη, καθαρή μέχρι το τέλος και το διασκεδάσαμε», έλεγε ο Polyccio μετά το τέλος του Αγώνα.

 

Όταν του ζήτησαν να αναλύσει λίγο περισσότερο τη μάχη του με τον Miller στην τελευταία στροφή, τόνισε:

 

«Υπό κανονικές συνθήκες η ταχύτητα εκεί είναι μεγάλη, όπως και το ρίσκο να πέσεις. Έτσι είναι δύσκολο να κερδίσει κάποιος εκεί θέση από εσωτερική».

 

«Ο Jack μπήκε πάρα πολύ δυνατά, με μπλόκαρε και βγήκαμε και οι δυο εκτός. Δεν ήθελα την επαφή και γι’ αυτό βγήκαμε εκτός».

 

«Θέλαμε και οι δυο τη νίκη πάση θυσία, αλλά στο τέλος τη χαρίσαμε σε άλλον. Αλλά αυτά έχουν οι Αγώνες».

 

Έτσι ο Pol Espargaro πήρε την 3η θέση και το πρώτο του βάθρο στο στεγνό με την KTM, όντας ακόμα και ο ίδιος έκπληκτος με τον «καταπληκτικό» ρυθμό του!

 

«Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά από τον πρώτο στο δεύτερο Αγώνα ήμασταν πιο γρήγοροι. Στον 1ο πίεζα, προσπαθούσα αλλά δεν γινόταν τίποτα».

 

«Και μετά, όταν ξεκινήσαμε το δεύτερο Αγώνα ήμουν εκεί… στο χαμηλό 1:24 ή στο ψηλό 1:23! Ήταν καταπληκτικό!»

 

«Ήμουν πολύ γρήγορος και ένοιωθα άνετα. Πρέπει να δούμε την τηλεμετρία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε τόση διαφορά από τον 1ο στο 2ο Αγώνα».

 

«Κι είμαι περίεργος γιατί είχαμε την ίδια μοτοσυκλέτα και τα ίδια ελαστικά».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Αδύνατον να παλέψουμε για τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βαριά ποινή για το πράσινο κομμάτι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα