• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Αδύνατον να παλέψουμε για τον Τίτλο!
Δεν υπάρχει σταθερότητα…
Νέα 25/08/2020 - 11:30

Μετά την 13η θέση του στον 2ο Αγώνα της Αυστρίας, ο Fabio Quartararo δεν κρύβει την ανησυχία και τον προβληματισμό του.

 

Ο Γάλλος μπορεί να συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αλλά ούτε και ο ίδιος είναι βέβαιος ότι θα την κρατήσει στα επόμενα GP.

 

«Παλεύουμε για τον Τίτλο, όμως δεν νοιώθω καθόλου αισιόδοξος όπως στην Jerez. Με αυτά τα προβλήματα και την αστάθεια είναι αδύνατον να κυνηγήσουν το Πρωτάθλημα!»

 

Πέρα από τα φρένα – το νέο πρόβλημα των οδηγών της Yamaha – ο Αγώνας της Κυριακής έδειξε ότι η Μ1 υστερεί σε αρκετούς τομείς.

 

«Σήμερα είδαμε ξεκάθαρα όλες τις αδυναμίες της Μ1. Χάνουμε σε πολλούς τομείς και κυρίως στην τελική ταχύτητα. Στα φρένα άνοιξα τη γραμμή μου 2 φορές, μια επειδή εγώ έκανα λάθος και μια από τα φρένα».

 

«Προσπάθησαν να αλλάξω τη θέση της μανέτας αλλά την ένοιωθα πιο μαλακή… κάτι που σε κάνει να μην έχεις εμπιστοσύνη στα φρένα σου και είναι επικίνδυνο».

 

Τώρα δεν του μένει κάτι άλλο από το να αρχίσει να σκέφτεται τους Αγώνες στο Misano.

 

«Εκεί η πίστα είναι πιο ευνοϊκή για εμάς και τα ελαστικά λογικά θα ταιριάζουν καλύτερα με την Μ1. Όμως και πάλι αυτοί οι παράγοντες δεν είναι αρκετοί».

 

«Η Yamaha πρέπει να δουλέψει για να φτιάξει τα προβλήματα και να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας, μιας και όλοι υποφέρουμε. Δεν μπορώ να σας πω τι ζήτησα».

Επόμενο άρθρο »

900 GP στη μεγάλη κατηγορία

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Εγώ κι ο Miller…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα