• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βαριά ποινή για το πράσινο κομμάτι!
Κι έτσι κανείς δεν θα το χρησιμοποιεί
Νέα 24/08/2020 - 17:29

Για το κομμάτι των ελαστικών ο Andrea Dovizioso παραδέχεται ότι τα έχει χαμένα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στις δηλώσεις του.

 

Για ένα άλλα κεφάλαιο όμως, αυτό του πράσινου κομματιού που πολλοί πατάνε στον Αγώνα ή όχι, ο Dovi είπε τη γνώμη του.

 

Το θέμα αυτό και πιο συγκεκριμένα οι επιλεκτικές τιμωρίες που επιβάλλουν οι Αγωνοδίκες, οι οποίοι δέχονται νέο «κύμα» αμφισβήτησης από τους οδηγούς και τις ομάδες.

 

«Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτόν τον κανονισμό», λέει ο Andrea. «Το πράσινο κομμάτι είναι εκεί για μεγαλύτερη ασφάλεια και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του».

 

«Πριν εκεί είχαμε γρασίδι, το οποίο αν πατούσες είτε θα έπεφτες είτε θα έχανες χρόνο. Τώρα αν πατήσεις εκεί δεν συμβαίνει και τίποτα το σοβαρό».

 

«Το όλο θέμα ξεκινά από τα ελεύθερα, όταν αρκετοί πατούν εκεί και στη χειρότερη του ακυρώνεται ο γύρος. Αλλά όλο αυτό οδηγεί σε μια εντελώς άλλη προσέγγιση».

 

Οι μάχες στην τελευταία στροφή στην πίστα Red Bull Ring, είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Andrea Dovizioso από τις μάχες του με τον Marc Marquez.

 

«Ο Pol δεν ήταν έξυπνος ώστε να μην μείνει στην εξωτερική, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση είναι αυτός που είναι στην εσωτερική που έχει το πάνω χέρι».

 

«Δεν θέλω να πω κάτι για την απόφαση των Αγωνοδικών. Η διαφορά είναι στην ερμηνεία του κανονισμού και αφού υπάρχει περιθώριο να τον ερμηνεύεις, δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα».

 

«Για μένα το πράσινο κομμάτι θα πρέπει να θεωρείται σαν να έχει γρασίδι… θα πρέπει να υπάρχουν βαριές ποινές κι έτσι κανείς δεν θα το χρησιμοποιεί».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Εγώ κι ο Miller…

« Προηγούμενο άρθρο

Έντονη κριτική του Rossi στους Αγωνοδίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα