• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: Η Tech3 εμπιστεύεται απόλυτα τους αναβάτες της
Ευχαριστημένος ο Poncharal από την επιλογή του
Νέα 30/01/2010 - 09:24

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο PONCHARAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ

 

Το αφεντικό της Tech 3 Moto2, ο Herve Poncharal, εκτιμάει ότι ο Yuki Takahashi και ο Raffaele de Rosa θα διεκδικήσουν νίκες και θα σημειώσουν αρκετές επιτυχίες στο φετινό Πρωτάθλημα Moto2.

 

Οι δύο αναβάτες ξεκίνησαν δοκιμές στην πίστα Valencia, αλλά η βροχή που ξέσπασε, εμπόδισε τα σχέδια και τη δουλειά της ομάδας στο Ισπανικό circuit. Παρόλα αυτά, ο Poncharal φάνηκε ενθουσιασμένος από το δυναμικό του πακέτου της Tech3: "Νομίζω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και οι σχέσεις των δύο αναβατών μας είναι άριστες μεταξύ τους. Ανταλλάσσουν συνεχώς πληροφορίες και μιλούν αρκετά σχετικά με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Πιστεύω ότι και οι δύο έχουν την ικανότητα να κερδίσουν αγώνες φέτος. Σίγουρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι αντίπαλοι και θα πιέσουν ο ένας τον άλλο αλλά τώρα εργάζονται μαζί για να έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε."

 

Ο Poncharal ξεχώρισε τον Takahashi, κάνοντας στο Ιάπωνα ιδιαίτερη μνεία για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με την ομάδα. Ο Takahashi ολοκλήρωσε τις σύντομες δοκιμές της Valencia 0.9 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τον De Rosa, που είχε αναδειχτεί ο καλύτερος rookie για τα 250GP, το 2009.

 

"Ο Yuki είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει τον Shinya Nakano στην αρχή της αγωνιστικής του καριέρας. Πέρα από εξαιρετικός αναβάτης είναι πολύ ικανός και σαν αναβάτης εξέλιξης και μπορεί να καταλάβει σε βάθος πως συμπεριφέρεται μια μοτοσυκλέτα. Επίσης, έχει σημαντική εμπειρία από τετράχρονες μοτοσυκλέτες και νομίζω ότι έχει κάνει αρκετές δοκιμές με την Honda, για τις οποίες δε γνωρίζαμε τίποτα. Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και πραγματικά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας", δήλωσε ο Γάλλος.

 

Σχετικά με τον team mate του Takahasi, ο Poncharal δήλωσε: "Ξέρουμε όλοι τις δυνατότητες του Raffaele από πέρσι και είμαι βέβαιος ότι φέτος θα είναι ένας από τους αναβάτες που θα διακριθούν στην Moto2."

Επόμενο άρθρο »

ΔΟΚΙΜΕΣ SEPANG: Επιστροφή στη δράση!

« Προηγούμενο άρθρο

ΜOTO2: Φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας της Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα