• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto2: ΕΔ3
1η θέση με ρεκόρ για τον Martin!
Νέα 22/08/2020 - 13:25

Ο Jorge Martin, ο νικητής του Αγώνα στην Αυστρία την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε στα πρώτα λεπτά των ΕΔ3 να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Ο Ισπανός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:28,501 και πήρε το ρεκόρ από τον Remy Gardner, με τον Αυστραλό να είχε κάνει 1:28,681 στις κατατακτήριες του περασμένου Σαββάτου.

 

Με αυτό το χρόνο ο Martin ξεπέρασε τον Sam Lowes που ήταν πρώτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της χτεσινής ημέρας.

 

Ο Lowes που είχε και μια πτώση σήμερα – από τις σπάνιες φορές φέτος που πέφτει ο Βρετανός – μια περίεργη πτώση με τη μοτοσυκλέτα του να παίρνει φωτιά!

 

Ευτυχώς όλα κύλισαν ομαλά για τον Βρετανό, ο οποίος αφού πέρασε από το Ιατρικό Κέντρο επέστρεψε και πάλι στο γκαράζ της ομάδας του.

 

Φυσικά δεν υπήρχε χρόνος να μπει στην πίστα κι έτσι έμεινε με το χτεσινό του χρόνο, που ήταν όμως αρκετός για να του δώσει την 3η θέση στα συνδυασμένα, πίσω από τον Marco Bezzecchi.

 

Αρκετά πιο πριν είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό που οδήγησε σε διακοπή τον Αγώνα της Moto2 πριν από μια εβδομάδα.

 

Αυτή τη φορά ήταν ο Alejandro Medina (σ.σ. στη θέση του Syahrin) που έκανε το λάθος και έπεσε, με τη μοτοσυκλέτα του να μένει στην πίστα και τον Chantra ίσα που να προλαβαίνει να τον αποφύγει!

 

Ευτυχώς κανείς από τους οδηγούς πιο πίσω δεν χτύπησε τη μοτοσυκλέτα του Ισπανού, ή κάποιον από τους κριτές που είχαν μπει στην πίστα για να τη μεταφέρουν εκτός.

 

Επιστρέφοντας στους χρόνους, πίσω από τον Lowes ήταν ο Remy Gardner, ενώ αυτός που εντυπωσίασε σήμερα ήταν ο Jake Dixon!

 

Ο Βρετανός ήταν ο πιο δυνατός στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να κάνει τον 5ο καλύτερο χρόνο, κάτι που πολύ λίγοι θα περίμεναν από αυτόν!

 

Στα συνοδευτικό μας αρχεία θα δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών, καθώς περιμένουμε να δούμε πως θα είναι ο καιρός σε λίγη ώρα, για τις κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Austria 2 Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα