• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto3: ΚΑΤ
Δράματα στην Αυστρία και pole για τον Rodrigo!
Νέα 22/08/2020 - 15:21

Σε πολύ καλές συνθήκες ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας κι ενώ ο καιρός δεν δημιούργησε προβλήματα, είχαμε μια μισάωρη περίπου καθυστέρηση στην έναρξη των ΚΑΤ2.

 

Ο λόγος ήταν τα λάδια που άφησε στις τρεις τελευταίες στροφές της πίστας (και στη γραμμή των pits) η μοτοσυκλέτα του Jaume Masia.

 

Ο Ισπανός είχε μόλις ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων στην πρώτη θέση, όταν ήρθε μια πτώση.

 

Μια πτώση που, περιέργως, τον άφησε χωρίς γάντια! Με τις ΚΑΤ2 να είναι προ των πυλών, ο Ισπανός σήκωσε αμέσως τη μοτοσυκλέτα του για να επιστρέψει στα pits.

 

Κι ενώ η μοτοσυκλέτα του, όταν τη σήκωσε, δεν έδειξε να έχει πρόβλημα, σε λίγα δευτερόλεπτα άρχιζαν να βγαίνουν καπνοί και στη συνέχεια έχανε λάδια!

 

Ο Masia συνέχισε και γέμισε με λάδια την πίστα στις στροφές 8-9-10 και στη γραμμή των pits κι έτσι τιμωρήθηκε για ανεύθυνη οδήγηση και δεν πήρε μέρος στις ΚΑΤ2.

 

Χωρίς τον Ισπανό, οι 17 οδηγοί που απέμειναν ήταν αρκετά προσεχτικοί κι έτσι οι χρόνοι δεν ήταν καλοί.

 

Σε αυτές τις συνθήκες ο Gabri Rodrigo κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position για το 2020 και την 5η της καριέρας του!

 

Λίγο έλειψε πάντως να του πάρει την 1η θέση ο Raul Fernandez, ο οποίος έχασε για μόλις 12χιλ την ευκαιρία να πάρει μια 3η συνεχόμενη pole position!

 

Στην πρώτη σειρά και ο Tatsuki Suzuki, που για μια ακόμα φορά έδειξε τη δυναμική του στον ένα γύρο, την οποία θα πρέπει να «μεταφέρει» στον αυριανό Αγώνα.

 

Την 2η σειρά ανοίγει ο Tony Arbolino, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά (μετά τις ΕΔ3) είδε τον καλύτερό του χρόνο να ακυρώνεται επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας!

 

Αν δεν έκανε το λάθος αυτό, θα ήταν ο Tony Arbolino αυτός που θα έπαιρνε την pole position σήμερα, μιας και ο ακυρωμένος γύρος του ήταν καλύτερος από αυτόν του Rodrigo.

 

Μαζί με τον Arbolino θα είναι και οι Celestino Vietti-John McPhee, ενώ ο Dennis Foggia ανοίγει την 3η σειρά και θα έχει δίπλα του τους Ogura και Arenas.

Επόμενο άρθρο »

O Pol Espargaro στην Pole Position στο GP της Styria

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα