• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 MotoGP: ΕΔ3
Εξαιρετικός χρόνος και 1η θέση για τον Joan Mir!
Νέα 22/08/2020 - 13:04

Ιδανικές ήταν οι συνθήκες στην πίστα της Αυστρίας και σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία στον αέρα να φτάνει τους 28ο C και στην άσφαλτο τους 42ο C.

 

Σε στεγνή πίστα, λοιπόν, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπουν στη δεκάδα των πρώτων.

 

Ο ταχύτερος στον ένα γύρο ήταν ο Joan Mir, ο οποίος στην ίδια πίστα πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του πριν από μια εβδομάδα.

 

Ο Ισπανός επιβεβαίωσε τη δυναμική της Suzuki και σημείωσε 1:23,456 που ήταν μερικά δέκατα μόλις πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας του Marc Marquez.

 

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Fabio Quartararo με την Yamaha του, έχοντας μια πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με χτες.

 

Χτες μιλούσε για βάθρο ο Nakagami και σήμερα το πρωί έδειξε και πάλι το γιατί, καταφέρνοντας να βάλει την υβριδική του μοτοσυκλέτα (2019-2020) στην 3η θέση.

 

Ο τέταρτος διαφορετικός κατασκευαστής στις πρώτες θέσεις ήταν η Ducati του Andrea Dovizioso που είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ιάπωνα!

 

Ο Vinales πήρε την 5η θέση, μπροστά από την ΚΤΜ του Pol Espargaro, ενώ πιο πίσω ακολουθούν οι Oliveira, Morbidelli και Rins.

 

Τυχερός θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ο Jack Miller που είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά.

 

Ο Valentino Rossi ήταν έτοιμος να μπει στη δεκάδα εις βάρος του Αυστραλού, αλλά ένα λάθος του στην προτελευταία στροφή τον άφησε στην 15η θέση.

 

Οι διαφορές των οδηγών ήταν και πάλι εξαιρετικά μικρές, με τον Rossi για παράδειγμα να μένει εκτός των πρώτων δέκα θέσεων, ενώ είχε διαφορά από την κορυφή στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Οι έξι πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 0,182’’!!

 

Όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον καιρό, καθώς υπάρχουν προβλέψεις που λένε ότι θα βρέξει το μεσημέρι.

Επόμενο άρθρο »

Austria 2 Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα