• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto3: ΕΔ3
Παραλίγο νέο ρεκόρ πίστας!
Νέα 22/08/2020 - 11:36

Αρκετές ακυρώσεις χρόνων είχαμε στα τελευταία λεπτά των ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας, όταν όλοι πίεζαν για να κάνουν ένα γρήγορο γύρο και να μπουν στην 14άδα.

 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και σήμερα το πρωί, με την πρόβλεψη για βροχή να μετατίθεται για το μεσημέρι σήμερα.

 

Σε αυτές τις πολύ καλές συνθήκες, λοιπόν, όλα ήταν ιδανικά για να δούμε πολύ καλούς χρόνους κι ένα νέο ρεκόρ πίστας, όπως και έγινε!

 

Ο Tony Arbolino, στο τελευταίο του πέρασμα, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:35,767 και σημείωνε νέο ρεκόρ, παίρνοντας παράλληλα την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Ωστόσο στον τελευταίο γύρο είχαμε μια πτώση ενός Ιάπωνα, του Yamanaka. Αμέσως κυμάτισαν οι κίτρινες σημαίες και σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς πρέπει να κόψεις για να μην ακυρωθεί ο γύρος.

 

Από τη στιγμή που κανείς δεν είχε έναν ακόμα χρονομετρημένο γύρο, κανείς δεν έκοψε και είχαμε αρκετούς χρόνους να ακυρώνονται.

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Arbolino να υποχωρήσει στην 8η θέση και τον Celestino Vietti να κρατά την πρωτοπορία στη λίστα με τους χρόνους και σήμερα.

 

Ο Sergio Garcia πήρε τη 2η θέση, μπροστά από τον Raul Fernandez, ενώ την 4η θέση πήρε ο Ai Ogura, από τους κερδισμένους σήμερα μιας και χτες δεν ήταν στις 14 πρώτες θέσεις.

 

Στην πεντάδα των πρώτων ήταν και ο Albert Arenas. Οι 14 που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 είχαν μεταξύ τους διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Austria 2 MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

«Νοιώθει» έτοιμος ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα