• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: "Ο Lorenzo φαίνεται αλαζόνας και αντιπαθής, όταν αγωνίζεται"
O Βρετανός εκφράζει τα συναισθήματά του για τον αναβάτη της Fiat Yamaha
Νέα 28/01/2010 - 09:54

O δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSBK, James Toseland, που αγωνίστηκε με την ομάδα της Yamaha Tech3 στα MotoGP το 2008 και το 2009, επιστρέφει στο στίβο των World Superbikes με μια Yamaha R1. Στόχος του για φέτος, είναι φυσικά η κατάκτηση του τρίτου Πρωτάθλημα WSBK στην καριέρα του.

 

"Ακόμα και όταν αγωνιζόμουν στα MotoGP, έτρεχα πάντα για να νικήσω, έτσι λειτουργώ όπου κι αν αγωνίζομαι. Δεν πιστεύω ότι υπολείπομαι σε κάτι σε σχέση με κάποιον άλλο αναβάτη και νομίζω ότι κάθε επαγγελματίας sportsman οφείλει να έχει αυτοπεποίθηση. Ευτυχώς, κράτησα ακμαίο το ηθικό μου, ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Με βοηθάει να έχω πίστη στον εαυτό μου όταν αγωνίζομαι γιατί μπορώ να πιέσω όλο και περισσότερο και να κινηθώ όλο και γρηγορότερα", δήλωσε ο Toseland.

Lorenzo
Lorenzo

 

Ερωτηθείς σχετικά με το τι πιστεύει για τους δύο πρώτους του Πρωταθλήματος MotoGP, ο Βρετανός είναι ξεκάθαρος ότι ενοχλείται από την αλαζονεία του Jorge Lorenzo. "Στην τηλεόραση ο Lorenzo με ενοχλεί ιδιαίτερα, γιατί φαίνεται αλαζόνας και αντιπαθητικός. Νομίζω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας που αποπνέει όταν φοράει το κράνος του και αγωνίζεται. Παρόλα αυτά, όταν βγάζει το κράνος του είναι αρκετά ντροπαλός, συγκρατημένος και γενικά συμπαθής."

 

"Ο Rossi είναι ακριβώς όπως φαίνεται στην τηλεόραση, εύθυμος και ευχάριστος. Δεν προσποιείται. Σίγουρα δίνει show μπροστά στις κάμερες, αλλά πιστεύω ότι στο επάγγελμά μας είμαστε όλοι λίγο ως πολύ showmen. Πιστεύω πάντως, ότι τα MotoGP έχουν επωφεληθεί ιδιαίτερα από την παρουσία ενός χαρακτήρα όπως ο Valentino. Εκτός πίστας πάντως, ο Rossi είναι ένας πολύ αυθεντικός και πολύ ευχάριστος τύπος. Σχετικά με τις ικανότητές του, νομίζω ότι τα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους. Με 9 Παγκόσμιους Τίτλους είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους αναβάτες όλων των εποχών", ολοκλήρωσε ο Toseland.

 

Επόμενο άρθρο »

EZPELETA: "Η Moto2 θα δώσει νέα πνοή στη μεσαία κατηγορία"

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Ανυπόμονος να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα