• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Τρέχει τελικά με το #33
Επιβεβαιώνεται ο αριθμός συμμετοχής του Ιταλού
Νέα 28/01/2010 - 08:33

Έντονες συζητήσεις δημιουργήθηκαν στις τάξεις των οπαδών του Marco Melandri όταν η FIM ανακοίνωσε ότι το νούμερο συμμετοχής του για φέτος στα MotoGP θα ήταν το #24 και όχι το #33, που παραδοσιακά χρησιμοποιεί.

 

Ο Ιταλός αγωνίζεται με το #33 από τις πρώτες του μέρες στα MotoGP, το 2003 και είναι το νούμερο που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στην κατηγορία, πάνω στην Honda της ομάδας Gresini. Γι' αυτό, μια τέτοια κίνηση θεωρήθηκε κατά κάποιο τρόπο βλασφημία, από τους φανατικούς οπαδούς του πρώην αναβάτη της Hayate Kawasaki.

 

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί του Melandri φαίνεται ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Εκπρόσωπος της ομάδας San Carlo Honda Gresini δήλωσε πρόσφατα ότι η ανακοίνωση του #24 ήταν απλά ένα λάθος της FIM, διότι η λίστα είχε το όνομα του Ιταλού στη θέση του κενού που θα συμπλήρωνε κανονικά το όνομα του Toni Elias. Ο Melandri θα χρησιμοποιήσει και φέτος το #33.

 

Πάντως, δεν είναι μόνο οι οποαδοί που θα ανακουφιστούν, αλλά και οι δημοσιογράφοι και οι τηλεσχολιαστές σε όλο τον κόσμο. Το 2010 θα υπάρχουν δύο Marco στην ομάδα της San Carlo Gresini, κάτι που ενδέχεται να δυσκολεύει τα πράγματα στην περιγραφή και το σχολιασμό. Σίγουρα, η χρήση ενός καινούριου αριθμού συμμετοχής από τον Melandri θα μπέρδευε την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Melandri 2
Melandri 2

Επόμενο άρθρο »

DE PUNIET: Ανυπόμονος να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Η προσωρινή λίστα συμμετοχών της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα