• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Ρυθμό έχω! Τι μου λείπει;
Η καθαρή ταχύτητα στον ένα γύρο!
Νέα 07/08/2020 - 23:18

Στον ένα γύρο ο Franco Morbidelli ήταν δεύτερος, 7χιλ πίσω από τον ομόσταυλό του, αλλά σε ρυθμό Αγώνα ήταν, σήμερα, ο πιο γρήγορος!

 

Το παραδέχονται όλοι, ακόμα και ο Fabio Quartararo. Ούτε ο ίδιος ο Morbido δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

 

«Ναι, είναι αλήθεια, όμως στο MotoGP δεν μπορείς να επαναπαύεσαι και πρέπει κάθε μέρα να βελτιώνεσαι, να δουλεύεις».

 

Στην Jerez ένα τεχνικό πρόβλημα του στέρησε την ευκαιρία να παλέψει για το βάθρο. Στο Brno όμως «…ίσως έχω ξεκινήσει καλύτερα απ’ ότι στην Ισπανία», λέει ο Ιταλός!

 

«Τώρα όμως πρέπει να ρίξουμε το βάρος στα ελαστικά, διότι η διαχείρισή τους είναι το κλειδί για όλους. Τι μου λείπει για να κερδίσω; Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω τα πάντα στην εντέλεια».

 

«Στην Jerez μπορούσα να πάρω το βάθρο, αλλά αν ξεκινούσα πιο πίσω στην εκκίνηση ποιος ξέρει τι θα γινόταν. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθώ στον ένα γύρο. Θέλω καθαρή ταχύτητα, το ρυθμό τον έχω!»

 

Οι κατατακτήριες, λοιπόν, είναι το κλειδί για τον Morbidelli, όπως το έδειξε στην Jerez όταν και ξεκίνησε από τη 2η σειρά και θα μπορούσε να πάρει το βάθρο. Ωστόσο το πρόβλημα με την M1 του το στέρησε…

 

«Δεν θέλω να σκέφτομαι για πράγματα που δεν ελέγχω», έλεγε ο Ιταλός (με τις Βραζιλιάνικες ρίζες) όταν τον ρώτησαν αν ανησυχεί για τους κινητήρες του.

 

«Προτιμώ να σκέφτομαι τι θα κάνω, πως θα βελτιωθώ στα φρένα γιατί εκεί χάνω σε σχέση με τις άλλες Yamaha ή πότε θα δοκιμάσω το σκληρό ελαστικό μπροστά που δεν το έβαλα σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Brno: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Δεν είμαι «υποχρεωμένος» να κερδίζω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα