• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Brno: ΕΔ3
Έκανε τη διαφορά ο Fernandez!
Νέα 08/08/2020 - 11:21

Σε μια πίστα γεμάτη σαμαράκια και με χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης, ο Raul Fernandez κατάφερε να κάνει τη διαφορά από τους υπόλοιπους σήμερα το πρωί.

 

Ο Ισπανός έκανε στο τέλος έναν πάρα πολύ καλό χρόνο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:07,838 όντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον δεύτερο!

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 20 αναβάτες πίσω από τον Fernandez ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο μεταξύ τους!

 

Η πίστα σήμερα ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση κι έτσι είδαμε αρκετούς αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με χτες.

 

Ο Romano Fenati έδειξε και σήμερα ότι στο Brno μπορεί να «αναγεννηθεί» και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

 

Ο Ιταλός πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο με την Husqvarna του (ουσιαστικά KTM είναι), με τον Ai Ogura να είναι η καλύτερη Honda σήμερα, στην 3η θέση.

 

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Albert Arenas, ανέβηκε ως την 4η θέση και ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Stefano Nepa, τον ομόσταυλό του.

 

Κράτησε θέση στην 14άδα ο Gabriel Rodgrigo, ο οποίος πάντως ήταν από τους ελάχιστους που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο.

 

Ο Kaito Toba έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον John McPhee και τον Jeremy Alcoba, ενώ την 10η θέση πήρε τελικά ο Tatsuki Suzuki παρά την πτώση που είχε στο τέλος.

 

Πολύ θετική ήταν η παρουσία του Ryusei Yamanaka που πήρε την 10η θέση, ενώ ένας ακόμα Ιάπωνας – ο Yuki Kunii – επίσης εντυπωσίασε.

 

Niccolo Antonelli και Dennis Foggia πήραν τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2. Εκτός 14άδας έμειναν οδηγοί όπως ο Vietti, ο Migno, ο Arbolino και ο Jaume Masia.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Brno: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Ρυθμό έχω! Τι μου λείπει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα