• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω να προσφέρω θέαμα!
Στην πίστα που… όλα άρχισαν για τον Vale!
Νέα 06/08/2020 - 10:34

Αν το σκεφτεί κανείς, το Brno – όπου αυτό το Σ/Κ θα γίνει ο 4ος Γύρος του 2020 – είναι η πίστα απ’ όπου όλα ξεκίνησαν για τον Valentino Rossi!

 

Εκεί κέρδισε το πρώτο του Grand Prix το 1996 και 24 ολόκληρα χρόνια αργότερα παραμένει στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας, κερδίζοντας μάλιστα βάθρα.

 

Κι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι άλλη από την Μ1, τη μοτοσυκλέτα του που πλέον φαίνεται ότι την έχει κάνει και πάλι «δική του».

 

Ωστόσο «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και ο Valentino χρειάζεται να επιβεβαιώσει αυτή την αγωνιστική του βελτίωση μέσα στην πίστα.

 

Το Brno είναι μια καλή ευκαιρία για να το κάνει αυτό, μιας και εκεί ο Ιταλός έχει 14 βάθρα και 7 νίκες! Αν και η τελευταία του νίκη ήταν το 2009.

 

«Τώρα είναι ώρα για το Brno», έλεγε πριν ξεκινήσει για την Τσεχία.

 

«Εκεί πήρα την πρώτη μου νίκη στα 125cc το 1996 και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Συνήθως η ατμόσφαιρα εκεί είναι φανταστική, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε φιλάθλους».

 

Ακόμα και χωρίς οπαδούς όμως, ο Rossi θέλει να προσφέρει θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν το Grand Prix από τις τηλεοράσεις τους.

 

«Πραγματικά είναι μια πολύ καλή πίστα. Μ’ αρέσει πολύ κι έτσι θα προσπαθήσω να προσφέρω θέαμα σε όσους παρακολουθούν από το σπίτι τους».

 

«Το βάθρο στην Jerez ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και θα πιέσω στο 100% για να είμαι ανταγωνιστικός και αυτό το Σ/Κ, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Έχω εμπιστοσύνη στη δυναμική της RS-GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δυνατή στο Brno η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα