• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δυνατή στο Brno η Ducati
Αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό
Νέα 05/08/2020 - 14:08

Στην «επίθεση» θα προσπαθήσει να περάσει στο Brno ο Andrea Dovizioso, ο οποίος μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είχε στην Jerez, στον δεύτερο Αγώνα στην Ισπανική πίστα.

 

Τα προβλήματα με το νέο πίσω ελαστικό της Michelin έκαναν πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ιταλό, ο οποίος ελπίζει ότι θα τα πάει καλύτερα στην Τσεχία.

 

Εκεί όπου ήταν αυτός που έδωσε στην Ducati την τελευταία της νίκη στο Brno, το 2018, όταν είχε ξεκινήσει τον Αγώνα από την pole position.

 

Πέρα από το ’18, ο Dovi έκανε καλό Αγώνα και πέρυσι στην πίστα, τερματίζοντας πίσω από τον νικητή Marc Marquez, ο οποίος θα απουσιάσει από το φετινό Αγώνα στο Brno.

 

Κι ενώ η πίστα ταιριάζει στην Ducati με τις πολλές (αλλά μικρές) ευθείες της, ο Ιταλός προειδοποιεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

 

«Στο Brno θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις αρετές της Ducati, όμως αυτό δεν είναι αρκετό επειδή θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά αμέσως, από το πρωί της Παρασκευής».

 

«Στην Jerez δουλέψαμε πολύ καλά και τώρα πρέπει να εμπεδώσουμε εδώ ό,τι μάθαμε από τις τρεις πρώτες ημέρες. Δεν θα έχει και τόση ζέστη, οπότε αυτό θα μας βοηθήσει».

 

«Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτό το Grand Prix».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω να προσφέρω θέαμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Η ιστορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα