• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Έχω εμπιστοσύνη στη δυναμική της RS-GP!
Smith: Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους ανταγωνιστές μας
Νέα 06/08/2020 - 11:31

Το κουμπί της «επανεκκίνησης» θέλει να πατήσει ο Aleix Espargaro, μετά την απογοήτευση και τη διπλή εγκατάλειψη στην Jerez.

 

Έτσι ο Ισπανός έχει ως στόχο του να πάρει τους πρώτους του βαθμούς για φέτος στον Αγώνα του Brno αυτό το Σ/Κ.

 

Οι προσδοκίες για την ολοκαίνουργια RS-GP της Aprilia είναι πολύ υψηλές και παρά την αποτυχία στην Jerez, ο Aleix παραμένει αισιόδοξος.

 

«Οι δυο Αγώνες στην Jerez δεν ολοκληρώθηκαν όπως περιμέναμε», σχολίαζε ο Ισπανός της Aprilia.

 

«Το πλεονέκτημα της μεγάλης διακοπής είναι ότι οι μπαταρίες μου είναι πλήρως γεμάτες κι έχω θετική ενέργεια. Έτσι δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψουμε στην πίστα».

 

«Έχω εμπιστοσύνη στη δυναμική της μοτοσυκλέτας. Η αίσθησή μου είναι καλή, αν και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

 

«Η όλη κατάσταση στην αρχή της σεζόν προφανώς δεν βοήθησε, αλλά εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ, χωρίς ν’ αφήσω ανεξερεύνητη κάθε σπιθαμή».

 

Από την άλλη, ο Bradley Smith – που συνεχίζει και αντικαθιστά τον Iannone – ήταν αυτός που πήρε βαθμούς για την Aprilia στους δυο Αγώνες της Jerez.

 

«Στη θεωρία το Brno δεν δείχνει να είναι και η καλύτερη πίστα για εμάς», έλεγε ο Βρετανός με τη σειρά του.

 

«Θα συναντήσουμε σημαντικά διαφορετικές συνθήκες εκεί. Πάντως, όπως και να ‘χει η εμπειρία από τους δυο πρώτους Αγώνες θα μας βοηθήσει».

 

«Το θέμα με τον Covid-19 ήταν ότι χάσαμε χρόνο στις πίστες κι έτσι τώρα προσπαθούμε να συνεχίσουμε την εξέλιξη στους Αγώνες».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι καλή, αλλά αυτό που μας λείπει είναι η δύναμη. Η μοτοσυκλέτα μας είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό των ανταγωνιστών μας, με εξαίρεση τον κινητήρα».

Επόμενο άρθρο »

Brno: Τα στατιστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω να προσφέρω θέαμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα