• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DONINGTON: Φως στο τούνελ
Σχέδιο για τη σωτηρία της θρυλικής πίστας
Νέα 25/01/2010 - 10:04

Μετά τις καταστροφικές προσπάθειες να στεγάσει το Βρετανικό Grand Prix Formula 1, η πίστα του Donington είναι πλέον μια σκιά αυτού που θυμούνται οι φίλοι του Motosport.

 

Η Donington Ventures Leisure Limited, που αρχικά προσπάθησε να αναδιαμορφώσει την πίστα, έχει αφήσει πίσω της το χώρο σε άθλια κατάσταση, με το κόστος αναστήλωσης να ξεπερνάει τις 600.000 λίρες. Αυτό βέβαια είναι δυσάρεστο για τους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού Παγκοσμίως, που έχουνε εκπληκτικές αναμνήσεις από τους αγώνες στο Donington.

 

Παρόλα αυτά, φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Η διοίκηση της φημισμένης πίστας έχει περάσει πλέον στην οικογένεια Wheatcroft. Ο Kevin Wheatcroft, γιός του προηγούμενου αναδιαμορφωτή του circuit, Tom Wheatcorft κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε το Donington να ξαναλειτουργήσει σωστά.

 

Επίσης, μια ομάδα οπαδών του motosport, δημιούργησαν το website www.savedonington.co.uk. Το σχέδιό τους είναι να οδηγήσουν μέχρι την πίστα του Donington Park, στις 7 Μαρτίου και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους για της απαιτούμενες εργασίες αναστήλωσης. Μέχρι τώρα έχουν ήδη συγκεντρωθεί 700 άτομα, που έχουν στόχο να βοηθήσουν την οικογένεια Wheatcroft να δώσει στο Donington την χαμένη του αίγλη.

Donington 2
Donington 2
Donington 3
Donington 3

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Οι νέοι κανονισμοί δυσκολεύουν την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

"CHARGE": Η νέα ταινία του Mark Neale

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα