• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: Κατατακτήριες
1η pole position στην Moto2 για τον Jorge Martin
Νέα 18/07/2020 - 17:34

Ο Jorge Martin, που τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσε στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, κατάφερε σήμερα να πάρει την πρώτη του pole και στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Ισπανός βγήκε στην αρχή των ΚΑΤ2 αποφασισμένος να πετύχει έναν καλό χρόνο και το έκανε, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:41,384.

 

Στη συνέχεια κανείς από τους άλλους δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το όριο και έτσι ο Jorge Martin θα είναι αυτός που για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει από την pole position Αγώνα της Moto2.

 

Δίπλα του θα είναι ο Jorge Navarro με την Speed Up του, έχοντας πλησιάσει στα 0,181’’ το χρόνο του συμπατριώτη του.

 

Επέστρεψε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης ο Sam Lowes, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από τον τραυματισμένο του ώμο στην αρχή της σεζόν.

 

Ακολουθεί το δίδυμο της SKY VR46, με τον Luca Marini να είναι μόλις 15χιλ πιο γρήγορος από τον Marco Bezzecchi, ενώ ο Aron Canet (Speed Up) κλείνει τη 2η σειρά.

 

Ο Marcel Schrotter κρατάει τον απόλυτο χρόνο πίστας χάρη στην προσπάθειά του στις ΕΔ3, όμως στις κατατακτήριες δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση.

 

Ο νικητής του Qatar, Tetsuta Nagashima, έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο ενώ οι Xavi Vierge και Lorenzo Baldassarri έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Με εξαίρεση τον Di Giannantonio - που είχε μια πτώση στην αρχή και δεν κατάφερε να κάνει καλούς χρόνους στο τέλος – οι οδηγοί της κατηγορίας ήταν στο 1,1’’ μεταξύ τους!

 

Μεγάλη (αρνητική) έκπληξη η αδυναμία του Luthi αλλά και του Augusto Fernandez, να περάσουν στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Χάνει τον Αγώνα ο Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα