• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Νέα M1, παλιά προβλήματα
Το θέμα με τα ελαστικά «καίει» τον Ιταλό
Νέα 17/07/2020 - 22:17

Πριν από δυο ημέρες τίποτα δεν υποδείκνυε τη σημερινή εμφάνιση του Valentino Rossi στην πίστα της Jerez.

 

Ο Ιταλός ήταν στην 3η θέση το πρωί στις δοκιμές και τελικά ολοκλήρωσε το τεστ στην 5η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ωστόσο σήμερα τίποτα δεν του «βγήκε»… την ίδια ώρα που οι άλλες Yamaha είχαν μια πολύ καλή παρουσία σε ό,τι αφορά στο ρυθμό τους. Ακόμα και ο 15ος στα συνδυασμένα Quartararo.

 

Τι έφταιξε; «Το πρόβλημα είναι το ίδιο όπως πέρυσι: δυσκολεύομαι με τις υψηλές θερμοκρασίες και την πρόσφυση του πίσω ελαστικού».

 

«Σήμερα δεν ήμουν γρήγορος και το απόγευμα στην πολλή ζέστη δυσκολεύτηκα ακόμα περισσότερο. Δεν νοιώθω άνετα στην Μ1… δεν είμαι γρήγορος στις στροφές και είμαι αργός στις εξόδους».

 

Βασικά δεν είναι οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά κάτι το οποίο έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν: ο τρόπος που δουλεύουν τα ελαστικά σε κάθε πίστα.

 

«Στην Sepang πέρυσι, σε παρόμοιες συνθήκες, ήμουν γρήγορος. Στην Valencia από την άλλη, στο κρύο, ήμουν αργός. Όλα εξαρτώνται στο πως δουλεύουν τα ελαστικά».

 

«Το καλό είναι ότι σήμερα βελτιωθήκαμε στα φρένα κι αυτό μας δίνει μια μικρή ικανοποίηση. Όμως είμαστε όλοι πολύ κοντά και δεν βρήκαμε λύσεις για την έξοδο από τις στροφές».

 

«Οι ΕΔ3 θα είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να μπω στη δεκάδα, αν και με βάσει τη σημερινή εικόνα αυτό θα είναι δύσκολο».

 

«Ο David Munoz είναι μαζί μου στον πρώτο του Αγώνα και θα πρέπει μαζί να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που έχω».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Λένε στην Ducati ότι δεν έχω κίνητρο;;

« Προηγούμενο άρθρο

Επέστρεψε στο πλαίσιο του ’19 ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα