• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez και η τελευταία εξέλιξη της RC213V
Τη δοκίμασε στην Jerez και περιμένει νέα βήματα στα GP
Νέα 16/07/2020 - 12:38

Την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Qatar, πριν από περίπου πέντε μήνες, η Honda ενήργησε αστραπιαία στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Marc Marquez (και όχι μόνο).

 

Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Cal Crutchlow, «φώναζαν» τότε για τα προβλήματα που είχαν στα φρένα και γενικότερα με το μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας.

 

Κυριολεκτικά στις τελευταίες ώρες των δοκιμών, η Honda ετοίμασε μια «υβριδική» RC213V για τον Marc, ο οποίος κάνοντας μερικούς γύρους με αυτή δήλωνε ικανοποιημένος.

 

Τώρα, στις δοκιμές της Jerez που ολοκληρώθηκαν χτες, ο Marc είχε στη διάθεσή του μια εξέλιξη εκείνης της μοτοσυκλέτας, πάνω στην οποία δούλεψε και θα συνεχίσει τη δουλειά στα Grand Prix της Jerez.

 

«Για την ώρα έχουμε μια εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ένα μείγμα του 2019 και του 2020», έλεγε ο Marquez, ο οποίος πήρε την 3η θέση στο τεστ, πίσω από τις Yamaha των Vinales και Quartararo.

 

«Δεν έχουμε ακριβώς το ίδιο ψαλίδι π.χ ή τον ίδιο κινητήρα. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα στο τεστ αλλά έχουμε κι άλλα που δεν προλάβαμε να τα δούμε και ίσως τα δοκιμάσουμε στην Jerez I ή στην Jerez II. Ανάλογα με τις συνθήκες».

 

Στη συνέχεια βρήκε χρόνο να απονείμει τα εύσημα στους μηχανικούς της ομάδας του. «Δεν έκαναν απλά μερικά βήματα μπροστά, αλλά προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα».

 

«Υπάρχουν ακόμα προβλήματα και πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα για να βγάζουμε καλούς χρόνους και να πιέζουμε στο όριο».

 

«Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι έχουν ακόμα προβλήματα… έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ειδικά μιας και το 2021 θα έχουμε τον ίδιο κινητήρα».

 

Τέλος, ο Marc είπε ότι αν και δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στον εγχειρισμένο του ώμο, εν τούτοις αυτός δεν τον εμποδίζει να οδηγεί όπως θέλει τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια μετά τις δοκιμές είχα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν με προβλημάτισαν όσο οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

«Πολύ δύσκολη» η μετάβαση για τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Με το μυαλό στον Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα