• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Με το μυαλό στον Αγώνα!
Έκπληκτος για την απόδοσή του στην «καυτή» Jerez
Νέα 16/07/2020 - 11:25

Κοντά πέντε μήνες πέρασαν απ’ όταν ο Maverick Vinales κυριαρχούσε στο χειμερινό τεστ του Qatar, με τον Ισπανό πάντως να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, κατακτώντας την 1η θέση και στην Jerez χτες.

 

Στις δοκιμές της Ισπανικής πίστας φάνηκε ότι η Yamaha έχει βρει κάτι καλό τόσο με τις υψηλές θερμοκρασίες, όσο και με τα ελαστικά της Michelin.

 

Επιπλέον ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα και στο κομμάτι της τελικής ταχύτητας, έναν τομέα στον οποίο ανέκαθεν «πονούσε» η ομάδα.

 

Ο Vinales ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος των δοκιμών, όταν και δήλωνε:

 

«Ήταν ωραίο που οδήγησα και πάλι την M1 μου. Δουλέψαμε σκληρά έχοντας κυρίως κατά νου τον Αγώνα. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος σήμερα».

 

«Προσπαθήσαμε να δούμε και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στις υψηλές θερμοκρασίες και ήταν έκπληξη και για εμάς η τόσο καλή απόδοσή της».

 

«Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει το Σ/Κ γιατί ένοιωθα πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το σημαντικό».

 

Ο Ισπανός έχει μεγάλες βλέψεις για τους δυο πρώτους Αγώνες της «κουτσουρεμένης» χρονιάς που θα γίνουν στην πίστα της Jerez.

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι σε άριστη κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για το Σ/Κ».

 

«Και η περσινή μοτοσυκλέτα δούλευε καλά εδώ, αλλά φέτος μπορώ και μπαίνω στις στροφές με διαφορετικό τρόπο, φρενάροντας πολύ δυνατά κι αυτό μου δίνει πλεονέκτημα για τις προσπεράσεις».

 

«Σ’ αυτόν τον τομέα όμως πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα. Εκεί είναι που θα ρίξουμε το βάρος το Σ/Κ. Άλλωστε η πίστα αυτή δεν είναι εύκολη».

Επόμενο άρθρο »

O Marquez και η τελευταία εξέλιξη της RC213V

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 99% θα είμαι στην Petronas!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα