• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Επιτέλους μπορούμε να διασκεδάσουμε!
«Τεράστια ανακούφιση» για τον Ιταλό η επιστροφή στη δράση
Νέα 15/07/2020 - 14:04

Μετά από την πολύμηνη διακοπή λόγω κοροναϊού, η νέα σεζόν του MotoGP ξεκινά επίσημα εκ νέου, με τις επίσημες δοκιμές στην Jerez.

 

Εκεί, μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας, βρίσκεται και ο Valentino Rossi, έτοιμος να ξεκινήσει την 25η του χρονιά στα GP!

 

Ο Vale αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του βλέποντας το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς του στους πρώτους Αγώνες της σεζόν, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι τελικά θα πει το «ναι» στην Petronas.

 

Οι πρώτες ενδείξεις για την Μ1 και τον Rossi από τις δοκιμές της Jerez είναι θετικές – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ – με τον Ιταλό να παίρνει την 3η θέση στην πρώτη περίοδο.

 

Ο ένας γύρος δίνει ενθαρρυντικές ενδείξεις για τον Valentino, ο οποίος φέτος θα βρεθεί για τελευταία χρονιά στο γκαράζ της εργοστασιακής Yamaha.

 

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές στην Jerez, όπου και θα γίνουν οι δυο πρώτοι Αγώνες της σεζόν στις 19 και 26 Ιουλίου, ο Ιταλός σούπερ-σταρ δήλωνε:

 

«Επιτέλους μπορούμε να το διασκεδάσουμε και πάλι! Ειλικρινά για μένα – αλλά και για τους οπαδούς – αυτό είναι μια τεράστια ανακούφιση, επειδή μου έλειψε πολύ η M1».

 

«Τα βήματα που κάναμε στην Sepang και στο Qatar ήταν πολύ θετικά, αλλά πλέον από τότε έχει περάσει πολύς καιρός. Έτσι αύριο θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά».

 

«Όπως και να ‘χει είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα σεζόν με την ομάδα μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test Moto2 1η περίοδος: Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον οι Kalex

« Προηγούμενο άρθρο

O Marc Marquez 1ος στις δοκιμές της Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα