• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez 1ος στις δοκιμές της Χερέθ
4 διαφορετικοί κατασκευαστές μπροστά
Νέα 15/07/2020 - 13:20

Στο τέλος των 90' λεπτών, στην πρώτη περίοδο των δοκιμών που ξεκίνησαν στην Χερέθ, εν όψη του πρώτου Αγώνα της χρονιάς για τη μεγάλη κατηγορία, που είναι και οι πρώτες δοκιμές μετά το κλείσιμο της πανδημίας, ο Μαρκ Μάρκεθ με την Ρεπσόλ Χόντα πήραν την 1η θέση, δείχνοντας ότι ο καιρός που πέρασε λειτούργησε θετικά ως προς την αποκατάσταση του εγχειρισμένου ώμου του. O χρόνος του με 1:37.9 είναι ένα δέκατο κάτω από το δικό του ρεκόρ Αγώνα, αλλά αρκετά πάνω από το απόλυτο ρεκόρ πίστας που έχει ο Κουαρταραρό με 1:36.8. Η 2η θέση του Άλεξ Ρινς επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που έχει γίνει στην Σουζούκι, ενώ η 3η θέση του Βαλεντίνο Ρόσσι είναι μια ένδειξη ότι τα νέα Μισλέν τα πηγαίνουν καλά με τους 4κύλινδρους εν σειρά!, τουλάχιστον στον ένα γύρο...

Ο Αλέις Εσπαργκαρό έβαλε την Απρίλια στην 4η θέση, κάτι που σίγουρα δίνει ελπίδες για κάτι καλό φέτος στο Ιταλικό εργοστάσιο.

Ο Φάμπιο Κουαρταράρο με την Γιαμάχα Μ1είναι 5ος, μπροστά από την Χόντα του Καλ Κράτσλοου.

Ο Τζακ Μίλλερ με την Πράμακ Ντουκάτι διατηρούσε για το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών την πρώτη θέση και ίσως στο τέλος να μην φόρεσε μαλακό λάστιχο, μένοντας τελικά στην 7η θέση. 

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα είναι η πρώτη ΚΤΜ στην 8η θέση και ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από τον Μάρκεθ.

Στην 9η θέση ο Φράνκι Μπορμπιντέλι που μέχρι να μπουν τα μαλακά λάστιχα κρατούσε τη 2η θέση με την Πετρόνας Γιαμάχα του. 

Τη δεκάδα έκλεισε ο συμμαθητής του στην Ακαδημία VR|46, ο Πέκο Μπανιάϊα.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την Ντουκάτι του, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου στις τελευταίες θέσεις με μεγάλη διαφορά, πράγμα που δείχνει ότι ο Ιταλός έχει σαφώς πρόβλημα με το πρόσφατο σπάσιμο της κλείδας του σε αγώνα μοτοκρός. Τελικά με το μαλακό λάστιχο είναι 1.260 από την κορυφή στην 19η θέση. 

Στον κρίσιμο τομέα των τελικών ταχυτήτων η Ντουκάτι έχει την 1η θέση με 292.6 χλμ/ώρα, με την ΚΤΜ 2η με 290.3, την Χόντα να ακολουθεί με 289.5, Η Σουζούκι έκανε 288 χλμ/ώρα, η Απρίλια 286.4 και η Γιαμάχα πάλι τελευταία με 284.9! 

Οι 14 πρώτοι οδηγοί είναι με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Επιτέλους μπορούμε να διασκεδάσουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

H Honda κυριάρχησε στις δοκιμές της Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα