• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Θέλει να παραμείνει στην Ducati!
Ο Αυστραλός κοινοποιεί τις προθέσεις του
Νέα 21/01/2010 - 08:49

Ο Casey Stoner δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την ομάδα της Ducati στο τέλος του 2010 και ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του με τον κατασκευαστή από την Bologna και μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του.

 

Το μέλλον του Αυστραλού αναβάτη έχει γίνει αντικέιμενο συζήτησης, με τις φήμες να οργιάζουν. Ήδη έχει αναφερθεί ότι το HRC ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να εντάξει στο δυναμικό του τον 24χρονο αναβάτη το 2011. Πολλοί μάλιστα λένε ο Livio Suppo, που πρόσφατα μετακινήθηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια τέτοια μεταγραφή.

 

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Stoner, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για να ριχτεί στη μάχη για την κατάκταση του φετινού Πρωταθλήματος, επιμένει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του και ότι θέλει να παραμείνει στην Ιταλική ομάδα και μετά το 2010.

 

"Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος και σίγουρα στο δεύτερο μισό της σεζόν θα συζητήσουμε αρκετά για το μέλλον της καριέρας μου. Όμως, σε αυτό το σημείο δεν σκέφτομαι καθόλου να αποχωρήσω από την Ducati. Όλη η ομάδα ήταν άψογη στη συμπεριφορά της απέναντί μου. Με ενέταξαν στο δυναμικό τους όταν όλος ο κόσμος με θεωρούσε ζημιάρη και επιπόλαιο ("crasher", όπως χαρακτηριστικά είπε ο Stoner) και με βοήθησαν να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2007", δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

HOPKINS: Τρέχει στα MotoGP και στα AMA Superbikes;

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Δοκιμάζει το μονοθέσιο της Ferrari

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα