• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Τα ιταλικά σασί RSV θα χρησιμοποιεί το Team Aspar
Νέα 20/01/2010 - 11:15

Στο ιταλικό σασί RSV κατέληξε ο Aspar Martinez μετά από μεγάλη σκέψη. Η απόφαση της Aprilia να εγκαταλείψει τα πλάνα της για συμμετοχή στη Moto2, άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ισπανό που έμεινε χωρίς μοτοσυκλέτες και με τον χρόνο να πιέζει.

Οι αναβάτες του -Julian Simon και Mike di Meglio- είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πέντε διαφορετικά σασί και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το RSV είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

«Παρότι ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο όταν το δοκίμασαν ο Julian και ο Mike και οι δύο στάθηκαν στα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του και οι γνώμες τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πάρουμε αυτήν την απόφαση», σχολίασε ο Jorge «Aspar» Martinez.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε οτιδήποτε γιατί το project βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο, αλλά οι δυνατότητες και τα περιθώρια βελτίωσης μας δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη συμφωνία γιατί τόσο ο Salvatore Giorlandino όσο και ο Riccardo Drisaldi έχουν μεγάλη εμπειρία στις 4χρονες μοτοσυκλέτες. Η εμπειρία τους μαζί με τη δική μας πείρα στους αγώνες θα κάνουν τη διαφορά τον Απρίλιο όταν και θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να εξελίξουμε και να ρυθμίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μοτοσυκλέτα. Οι αναβάτες είναι ενθουσιασμένοι και γνωρίζουν ότι θα διαθέτουν μια κορυφαία μοτοσυκλέτα. Ήταν χρέος μου να δώσω στους αναβάτες μου και στους σπόνσορες τον καλύτερο εξοπλισμό».

Την επόμενη εβδομάδα η Mapfre Team Aspar θα βρεθεί στη Valencia όπου Simon και Di Meglio θα πάρουν μέρος σε 2ήμερες δοκιμές εξέλιξης.

Επόμενο άρθρο »

RIZLA SUZUKI: Ετοιμότητα εν όψει των δοκιμών στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Με το ...αριστερό ο ROSSI στις δοκιμές με τη Ferrari

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα