• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραυματίας χωρίς να το ξέρει ο de Puniet!
Με σπασμένο καρπό τρέχει στους τελευταίους αγώνες ο Randy de Puniet! Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Γάλλος αναβάτης λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Motegi.
Νέα 25/09/2008 - 00:00
Με σπασμένο καρπό τρέχει στους τελευταίους αγώνες ο Randy de Puniet! Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Γάλλος αναβάτης λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Motegi.

Ο αναβάτης της LCR Honda δεν γνώριζε ότι είχε κάταγμα στον δεξιό του καρπό και το ανακάλυψε μετά τον αγώνα της Ιndianapolis, σε εξετάσεις που έκανε επιστρέφοντας στην Ευρώπη.

«Είχα μια άσχημη πτώση στο Misano αλλά δεν γνώριζα στην Indianapolis ότι είχα πρόβλημα. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη ανακάλυψα ότι είχα σπάσει τον καρπό του δεξιού μου χεριού. Υπό φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεται ένα μήνα ξεκούραση, αλλά έτρεξα κανονικά στην Ιντιανάπολη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στο Μotegi. Θα δω πως θα πάνε τα πράγματα αύριο στις δοκιμές και ίσως χρειαστώ τη βοήθεια της Clinica Mobile για να περιοριστεί ο πόνος», σχολίασε ο de Puniet που θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Lucio Cecchinello.

Επόμενο άρθρο »

Την M1 του 2009 θα δοκιμάσει ο Rossi τη Δευτέρα 29/9

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτο match point για τον Rossi

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA