• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο match point για τον Rossi
Χωρίς πίεση θα κατέβει στο Μotegi ο Valentino Rossi όπου θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά το όγδοο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του.
Νέα 23/09/2008 - 00:00
Χωρίς πίεση θα κατέβει στο Μotegi ο Valentino Rossi όπου θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά το όγδοο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του (το έκτο στη μεγάλη κατηγορία).

Ο Ιταλός σούπερ σταρ έχει 87 βαθμούς διαφορά από τον Casey Stoner και μια τρίτη θέση του αρκεί, σε περίπτωση που νικήσει τον αγώνα ο Αυστραλός, για να στεφθεί Πρωταθλητής.

Στο Motegi ο Doctor έχει νικήσει μόλις μια φορά (2001), μετράει όμως και άλλες πέντε παρουσίες στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Πέρσι, τα προβλήματα που παρουσίασε ο κινητήρας με τις πνευματικές βαλβίδες στο Motegi τον άφησαν στην 13η θέση, με αποτέλεσμα ο Stoner που τερμάτισε έκτος να στεφθεί Πρωταθλητής.

«Φτάσαμε επιτέλους στο match point για το Πρωτάθλημα. Όπως και το 2005 έτσι και τώρα έχω την ευκαιρία να στεφθώ Πρωταθλητής στο Motegi. Μόνο που τότε τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα καθώς έπεσα και εγκατέλειψα και έτσι έπρεπε να περιμένω μέχρι τον επόμενο αγώνα, στη Μαλαισία για να πανηγυρίσω την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Εξάλλου, πέρσι, εδώ στο Motegi, χάσαμε το Πρωτάθλημα», είπε ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να νικήσω εδώ γιατί είναι ένας σημαντικός αγώνας για την Yamaha και θα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Παρ' όλα αυτά δεν χρειάζεται να πιεστούμε και θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω τον αγώνα όπως όλους τους άλλους. Έχουμε σημαντική διαφορά, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερις αγώνες οπότε τίποτα δεν τελείωσε ακόμα! Όλοι στην ομάδα είμαστε χαλαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Τα λάστιχα της Bridgestone και η M1 μου δουλεύουν πολύ καλά και ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο στο Μotegi».

Επόμενο άρθρο »

Τραυματίας χωρίς να το ξέρει ο de Puniet!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: «Η Desmosedici ταιριάζει στον Hayden»

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA