• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: «Η Desmosedici ταιριάζει στον Hayden»
Οι άνθρωποι της Ducati εμπιστεύτηκαν τον Nicky Hayden καθώς πιστεύουν πως το επιθετικό του στιλ οδήγησης ταιριάζει στην Desmosedici.
Νέα 21/09/2008 - 00:00
Οι άνθρωποι της Ducati εμπιστεύτηκαν τον Nicky Hayden καθώς πιστεύουν πως το επιθετικό του στιλ οδήγησης ταιριάζει στην Desmosedici.

Ίδια άποψη έχει και ο Marco Melandri ο οποίος μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε φέτος με την GP8 αποχωρεί στο τέλος της σεζόν με προορισμό την Kawasaki Racing.

Ο Ιταλός πιστεύει πως το Kentucky Kid θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της ιταλικής μοτοσυκλέτας κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο ίδιος.

«Νομίζω ότι θα είναι ok. Έχει αρκετά επιθετικό στιλ οδήγησης και αυτό είναι που χρειάζεται για να οδηγήσεις γρήγορα αυτή τη μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι μπορεί να είναι γρήγορος. Όμως είναι δύσκολο να πούμε οτιδήποτε πριν τον δούμε γιατί και γω πίστευα πως μπορούσα να την οδηγήσω γρήγορα, αλλά αυτή η μοτοσικλέτα συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που περιμένεις. Ο Nicky χρειάζεται να έχει ανοιχτό μυαλό, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα έχει», δήλωσε ο Melandri.

Το αν ο Αμερικανός αναβάτης που έμαθε να οδηγεί με το ...πλάι στους αγώνες dirt track, θα τους δικαιώσει, ο χρόνος θα δείξει...

Επόμενο άρθρο »

Πρώτο match point για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi πάει WRC!

Χορηγοί