• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FB CORSE: Εντός πλάνων ο Hopkins!
Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Αμερικάνος παραμένει στα σχέδιά τους
Νέα 18/01/2010 - 08:48

Η FB Corse, μια ιδιωτική ομάδα που σχεδιάζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα MotoGP το 2010, χρησιμοποιώντας έναν τρικύλινδρο 800cc κινητήρα που είχε αρχικά σχεδιαστεί για την BMW, επιμένει ότι ο πρώην εργοστασιακός αναβάτης των Suzuki και Kawasaki στα MotoGP, John Hopkins παραμένει μέσα στο σχεδιασμό της ομάδας.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο manager του Hopkins ανακοίνωσε ότι ο Αμερικάνος θα αγωνιστεί τελικά στο Πρωτάθλημα ΑΜΑ Superbike, με μοτοσυκλέτα της Suzuki για το 2010. Ο "Hopper" θα επέστρεφε στην Αμερική μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά στο Πρωτάθλημα WSBK. Πράγματι, η ομάδα M4 Suzuki ανακοίνωσε πρόσφατα, μέσω του αρχηγού της, Keith Perry ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Hopkins την ερχόμενη σεζόν, στα AMA Superbike.

 

Παρόλα αυτά, η FB Corse συνεχίζει να μπερδεύει τα πράγματα επιμένοντας ότι η συμφωνία τους με τον Αμερικάνο ισχύει. Μάλιστα, οι Ιταλοί προχωρούν το θέμα λέγοντας πως ο Hopkins θα συμμετέχει στις δοκιμές του Πρωταθλήματος AMA, εν γνώση τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα και να είναι έτοιμος για την προσπάθειά του στα MotoGP, με την FB Corse!

 

Πάντως, όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα το πρόσωπο που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η FB Corse δεν ήταν ακριβώς συνώνυμο της αξιοπιστίας. Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας έχει ήδη αναβληθεί για το Φεβρουάριο, ενώ κανείς λόγος δεν έχει γίνει μέχρι τώρα για τους χρηματοδότες του εγχειρήματος.

 

Η ίδια η ομάδα ισχυρίζεται ότι στην επίσημη παρουσίαση θα ξεκαθαριστούν οποιαδήποτε κενά υπάρχουν σχετικά με το project. Πάντως, το πιο σίγουρο από όσα έχουν ακουστεί για τη φιλόδοξη, ιδιωτική ομάδα είναι ότι ο Luca Cadalora θα συνεισφέρει σαν αναβάτης εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Μini συνέντευξη από το Wroom 2010

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: "Δυσκολότερα τα MotoGP, από τα WSBK"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα