• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NICKY HAYDEN: Όπως Carl Fogarty
Ο Αμερικάνος εντυπωσιάζει με το πάθος και την αφοσίωσή του
Νέα 17/01/2010 - 09:46

Το αφεντικό της Ducati, Claudio Domenicali παρομοίασε πρόσφατα τον Nicky Hayden με το Βρετανό θρύλο των WSBK, Carl Fogarty, εξ αιτίας του πάθους, της αφοσίωσής και της αποφασιστικότητας του.

 

Ο δημοφιλής Αμερικάνος ξεκίνησε την πορεία του με τη μοτοσυκλέτα της Ducati με δραματικό τρόπο, παλέυοντας στους πρώτους αγώνες για να καταφέρει να τερματίσει στη δεκάδα. Όμως, ο Πρωταθλητής του 2006 δούλεψε με μεγάλη υπομονή και αφοσίωση και είδε την τύχη του να αλλάζει στο δεύτερο μισό της σεζόν του 2009.

 

Στους τελευταίους 7 αγώνες, ο Hayden τερμάτισε 4 φορές στην εξάδα και ο Domenicali δήλωσε ότι το πάθος και η αφοσίωση του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους στην Ducati. Επίσης, λόγω αυτής της συμπεριφοράς, παρομοίασε τον αναβάτη από το Kentucky, με τον Fogarty, ο οποίος αποτελεί μια εικόνα της Ducati, έχοντας κατακτήσει 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Superbike.

 

"Πιστεύω ότι ο Nicky μας έδωσε ένα εξαιρετικό μάθημα για τη ζωή και την αφοσίωση στους στόχους μας, όπως είχε κάνει αντίστοιχα στο παρελθόν και ο Carl Fogarty. Όταν ο Fogarty νίκησε το 2000 στην Monza, με διαφορά χιλιοστών του δευτερολέπτου, με αγκάλιασε λέγοντάς μου: "Δεν τα παρατάω ποτέ". Πιστεύω ότι το ίδιο ακριβώς είπε και ο Nicky, όταν αντιμετώπισε δυσκολίες που δεν περίμενε, πάνω στη μοτοσυκλέτα της Ducati. Παρέμεινε αισιόδοξος, δούλεψε σκληρά και έδωσε σε όλους μας ένα μεγάλο μάθημα συμπεριφοράς", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Fogarty
Fogarty

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Η ανεπίσημη λίστα συμμετοχών για το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Πίστη για παραμονή του Rossi και μετά το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα