• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi πάει WRC!
Η λατρεία του Valentino Rossi για τα Ράλι είναι γνωστή.
Νέα 19/09/2008 - 00:00
Η λατρεία του Valentino Rossi για τα Ράλι είναι γνωστή. Πέρσι ήταν να πάρει μέρος στον τελευταίο αγώνα του WRC στη Μ. Βρετανία, αλλά δεν το έκανε λόγω ανωτέρας βίας (του το ζήτησε η Yamaha προκειμένου να μη χάσει δοκιμές εξέλιξης που γίνονταν εκείνες τις ημέρες).

Φέτος, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Doctor βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του όγδοου τίτλου της καριέρας του και όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Ράλι Μ. Βρετανίας που διεξάγεται 5-7/12.

«Θα είμαστε στη Μonza όπως επίσης και στο Ράλι Μ. Βρετανίας», αποκάλυψε ο πατέρας του 29χρονου πολυπρωταθλητή, Graziano και πρόσθεσε: «Δεν είναι σίγουρο ακόμα τι αυτοκίνητο θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ίσως τρέξουμε με ένα Focus το οποίο κατά την άποψή μου είναι το καλύτερο πακέτο, αλλά δεν αποκλείεται ο Valentino να οδηγήσει ένα Subaru ή ένα Citroen. Τίποτα δεν αποκλείεται. Υπάρχουν κάποιες διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη οπότε θα είναι πρόωρο να πούμε κάτι παραπάνω».

Για τρίτη φορά...
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Ιταλός σούπερ σταρ θα πάρει μέρος σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Η αρχή έγινε το 2002 όταν έτρεξε στη Μεγάλη Βρετανία με ένα Peugeot 206WRC. Η πρώτη του εμπειρία ήταν τραυματική καθώς εγκατέλειψε μόλις 17 χιλιόμετρα μετά την έναρξη του αγώνα μετά από έξοδο που είχε. Σαφώς καλύτερα ήταν τα πράγματα το 2006 στον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας όπου τερμάτισε στην 11η θέση στο μπάκετ ενός Subaru Impreza WRC. Για τον φετινό αγώνα στόχος του είναι να μπορέσει να μπει στη δεκάδα.

Πρώτα η Monza...
Πριν το Ράλι Μ. Βρετανίας όμως υπάρχει το "Monza Rally Show" που διεξάγεται τέλη Νοέμβρη και στο οποίο ο Doctor μετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ο Ιταλός που έχει νικήσει τον συγκεκριμένο αγώνα την τελευταία διετία, θα τρέξει φέτος με ένα Ford Focus RS WRC που θα προετοιμάσει η βρετανική ομάδα Ramsport.

Επόμενο άρθρο »

Melandri: «Η Desmosedici ταιριάζει στον Hayden»

« Προηγούμενο άρθρο

Το σκέφτεται για εγχείρηση ο Stoner

Χορηγοί