• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το σκέφτεται για εγχείρηση ο Stoner
Ο Casey Stoner είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε εγχείρηση στον τραυματισμένο του αριστερό καρπό πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.
Νέα 17/09/2008 - 00:00
Ο Casey Stoner είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε εγχείρηση στον τραυματισμένο του αριστερό καρπό πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Livio Suppo με δηλώσεις που έκανε.

Ο Αυστραλός πονάει πολύ στον αριστερό καρπό καθώς άνοιξε μετά από χρόνια ένας τραυματισμός στο σκαφοειδές που είχε υποστεί το 2003.

«Ο Casey παραμένει ήσυχος γιατί δεν θέλει να του κολλήσει η στάμπα του κλαψιάρη. Μπορώ να σας πω όμως ότι εκτός από το πρόβλημα που έχει στο χέρι, έχει τρομερούς πόνους στον ώμο του και στα πλευρά από την πτώση που είχε την Παρασκευή στην Indianapolis», είπε ο Suppo στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε: «Τον εξέτασαν αρκετοί γιατροί και όλοι συμφώνησαν ότι πρόκειται για ένα παλιό κάταγμα που άνοιξε ξανά. Πρέπει να γίνει εγχείρηση με τον χρόνο αποθεραπείας να είναι στους δυόμιση μήνες. Αν ο πόνος είναι υποφερτός, τότε ο Stoner θα ολοκληρώσει τη σεζόν, αλλιώς...».

Τέσσερις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και ο Stoner έχει αποδεχθεί την ήττα του αφού πλέον βρίσκεται 87 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi. Αν οι πόνοι συνεχίσουν τότε το πιθανότερο είναι να υποβληθεί σε εγχείρηση ώστε να έχει αναρρώσει πλήρως μέχρι τις δοκιμές εξέλιξης που θα ξεκινήσουν από το νέο έτος.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi πάει WRC!

« Προηγούμενο άρθρο

O NICKY HAYDEN στο DUCATI MARLBORO TEAM

Χορηγοί