• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DEBON: Στην Moto2 με μοτοσυκλέτα της FTR
Ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές για τη συνεργασία
Νέα 15/01/2010 - 10:13

Ο Alex Debón θα οδηγήσει τελικά την πρωτότυπη M210 της Βρετανικής FTR, στο Πρωτάθλημα της νεοσύστατης Moto2 για το 2010.

 

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Alex θα αγωνιστεί με τη μοτοσυκλέτα μας το 2010", δήλωσε ο διευθυντής της FTR, Steve Bones. "Έχει αποδείξει την αξία του τόσο σαν αναβάτης αγώνων όσο και σαν αναβάτης δοκιμών και η εμπειρία του θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της FTR M210, στο Πρωτάθλημα Moto2."

 

Επίσης, το 2010, ο πρώην μηχανικός της KTM Grand Prix, Xavier Soldevila αναλαμβάνει χρέη αρχιμηχανικού και μηχανικού εξέλιξης του Debón, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τόσο της FTR, όσο και την ομάδα της Moto Sport 69.

 

"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συμφωνία μου με την FTR καθώς και για το ότι θα δουλέψω πάνω στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας με την επίβλεψη του Xavi Soldevila", δήλωσε ο Debón, που καλύτερη μέχρι τώρα επίδοσή του, είναι η τέταρτη θέση στην κατάταξη του Πρωταθλήματος 250cc, του 2008.

 

"Επιπλέον, είναι σημαντική η παρουσία των χορηγών μας, της Aeroport de Castello και της σχολής μηχανικών της Monlau Competition. Μαζί σκοπεύουμε να παλέψουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να εξελίξουμε μια ικανή μοτοσυκλέτα, όπως έγινε και με την RSA, στην κατηγορία των 250cc", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

Ο Debón θα πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα της FTR M210, στην πίστα της Jerez, στο τέλος του Ιανουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Fisichella και Δ.Δ. εντυπωσιακοί!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP ROOKIES: Hiroshi Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα