• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗAYDEN: Στοχεύει να βελτιωθεί δραματικά το 2010
Ο Αμερικάνος αποφασισμένος να δώσει το καλύτερο εαυτό του
Νέα 09/01/2010 - 08:50

Ο Nicky Hayden παραδέχτηκε ότι χρειάζεται να παρουσιαστεί δραματικά βελτιωμένος το 2010, μετά από μια μέτρια πρώτη χρονιά στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati στα MotoGP. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μόνο μια φορά την προηγούμενη χρονιά και συμπλήρωσε τη σειρά των πρωτοκλασάτων αναβατών που καταποντίστηκαν πάνω στη σέλα της Desmosedici των 800cc.

 

Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες τη στιγμή που ο team mate του, Casey Stoner καταφέρνει να κινείται ταχύτατα και σταθερά με την ίδια μοτοσυκλέτα. Ο "Kentucky Kid" δεν κατάφερε να τερματίσει μέσα στη δεκάδα μέχρι τον έκτο γύρο του Πρωταθλήματος πέρσι, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς, όπου μόλις τρεις φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες τερμάτισε εκτός δεκάδας.

 

"Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ειδικά το ξεκίνημα, ήταν ένας εφιάλτης", δήλωσε ο Hayden. "Το Mugello ήταν μάλλον το χειρότερο σημείο της περσινής χρονιάς. Το να είμαι μέσα στην έδρα της Ducati και να βρίσκομαι τελευταίος και μάλιστα τρία δευτερόλεπτα μακριά από το ρυθμό των πρωτοπόρων ήταν πραγματικά απαράδεκτο."

 

"Πάντως είμαι πραγματικά περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη ομάδα ακόμα, διότι εύκολα θα μπορούσα να έχω απολυθεί βάσει της απόδοσής μου. Μείναμε ψύχραιμοι και δουλέψαμε σκληρά με την Ducati, κάτι το οποίο πραγματικά βοήθησε. Η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ανέβηκα μια φορά στο βάθρο και μπήκα δύο φορές στην πεντάδα. Σίγουρα πάντως, του χρόνου πρέπει να βελτιωθώ δραματικά", συνέχισε ο Αμερικάνος.

 

"Δουλεύουμε πυρετωδώς. Αυτό που έχουμε τώρα να κάνουμε είναι να αναλύσουμε από που θα βρεθούν τα επόμενα δέκατα που μας χωρίζουν από τους πρωτοπόρους", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής του 2010, που φαίνεται αποφασισμένος να παλέψει σκληρά την ερχόμενη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

BURGESS: "Μεγάλη πρόκληση ο περιορισμός των κινητήρων"

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε σε video τον LORENZO να δοκιμάζει το νέο του «εργαλείο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα