• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: Με το Team Gresini o ELIAS το 2010
Μονοετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα υπέγραψε ο Ισπανός...
Νέα 30/12/2009 - 14:56

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ωστόσο οι Ισπανοί δηλώνουν μετά βεβαιότητας ότι ο Toni Elias θα αγωνίζεται το 2010 στην νεοσύστατη κατηγορία Moto2 με την ομάδα του Fausto Gresini.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος αναβάτης από τη Manresa υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Στο συμβόλαιο υπάρχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας για ακόμα έναν χρόνο μόνο που σε αυτήν την περίπτωση ο Ισπανός θα έχει τη δυνατότητα να αποδεσμευθεί αυτόματα από το συμβόλαιό του σε περίπτωση που έχει πρόταση από ομάδα των MotoGP.

Θυμίζουμε ότι το Team Gresini θα χρησιμοποιεί τα σασί που κατασκευάζει ο ιαπωνικός οίκος Moriwaki. Μάλιστα ο Elias που επί μια 5ετία αγωνιζόταν στην κορυφαία κατηγορία, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα της ομάδας πριν ακόμα αποφασίσει για το τι θα κάνει.

Μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο νικητής του αγώνα της Πορτογαλίας το 2006 -όταν πέρασε στο νήμα τον Rossi- χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση την Moto2 καθώς «...θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω στην εξέλιξη του σασί, κάτι που δεν ήταν εφικτό στα MotoGP και αυτό με γεμίζει με κίνητρα και ενθουσιασμό. Θέλω να τα πάω καλά και να διασκεδάσω την οδήγηση, αλλά αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα των οδηγών και των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα. Υπόσχομαι πάντως ότι θα δώσω μεγάλη μάχη!».

Αυτό το διάστημα πάντως ο Elias βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας μετά από μια επέμβαση που έκανε στον δεξί του ώμο. Τις πρώτες μέρες του νέου έτους αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με σκοπό να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει του 2010.

Επόμενο άρθρο »

VALENTINO ROSSI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

« Προηγούμενο άρθρο

VALE SHOW: Οι πανηγυρισμοί και τα σκετσάκια.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα