• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν είναι αρκετό…
Πρώτος στην Valencia, αλλά και 8χλμ/ώρα κάτω σε τελική
Νέα 22/11/2019 - 10:02

Παρά το ότι πήρε την πρώτη θέση στις δοκιμές της Valencia, ο Maverick Vinales συνεχίζει να πιέζει για ακόμα καλύτερη απόδοση κινητήρα.

 

Βέβαια ο νέος κινητήρας που έφερε η Yamaha στην Ricardo Tormo ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

«Σίγουρα χρειαζόμαστε κι άλλη δύναμη… είμαστε μακριά από τον ανταγωνισμό και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

«Έχουμε ακόμα μια διαφορά 8χλμ/ώρα. Στο slipstream νοιώθω καλύτερα πάντως, όχι όπως πέρυσι κι έτσι είμαι αρκετά χαρούμενος».

 

«Έχουμε ακόμα διαφορά στην τελική, αλλά το πλάνο αυτού του τεστ ήταν να μάθουμε τα πάντα για τον κινητήρα, ώστε η Yamaha να κάνει ακόμα ένα βήμα».

 

Πέρα από την τελική, το άλλο ζητούμενο για τους μπλε ήταν να κάνουν τον κινητήρα τους να έχει πιο ομαλή απόδοση, ώστε να βοηθά και στο κομμάτι της φθοράς των ελαστικών.

 

«Είναι αρκετά ίδια στις χαμηλές στροφές, κάτι που είναι καλό γιατί φέτος ήταν καλά τα πράγματα. Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω στις ψηλές».

 

Σε ό,τι αφορά στο πλαίσιο, σχολίασε:

 

«Δουλεύει καλά και είμαι αρκετά χαρούμενος. Ειλικρινά το σύνολο που είχαμε στο τέλος της σεζόν ήταν ένα από τα καλύτερα της Yamaha».

 

«Δεν θα είναι εύκολο να βελτιωθούμε κι άλλο, αλλά δοκιμάζουμε τα πάντα».

 

Το δίδυμο της Yamaha θα ξαναδοκιμάσουν τον νέο κινητήρα στο τεστ της Jerez την επόμενη εβδομάδα, προτού ξεκινήσει η χειμερινή διακοπή.

 

Μετά, τον Φεβρουάριο, θα έχουν έναν οριστικό και τελικό κινητήρα να εξελίξουν.

 

«Θέλουμε στην Μαλαισία να έχουμε έναν τελικό κινητήρα, ένα ολοκληρωμένο σύνολο για να συνεχίσουμε μ’ αυτό και να το κατανοήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

 

«Με περισσότερη δύναμη στον κινητήρα, πρέπει να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις λίγο. Για μένα είναι καλό να έχουμε παραπάνω δύναμη. Το χρειαζόμαστε».

Επόμενο άρθρο »

Θέλει να δοκιμάσει τη νέα Μ1 ο Fabio

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένος με την Honda ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα