• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος με την Honda ο Crutchlow
Του πήρε μηχανικούς για να βοηθήσουν τον Alex Marquez
Νέα 21/11/2019 - 17:14

Το HRC απογοήτευσε τον Cal Crutchlow, καθώς αρνήθηκε το αίτημά του να επιστρέψουν στην LCR τρεις μηχανικοί που είχε πάρει πέρυσι.

 

Αυτούς τους τρεις – που έχουν συμβόλαιο απευθείας με την Honda – τους πήρε για να βοηθήσουν τον Jorge Lorenzo και τώρα δεν τους επιστρέφει λόγω του Alex Marquez.

 

«Είναι απογοητευτικό…», έλεγε στην Valencia ο έμπειρος Βρετανός αναβάτης. «Είμαι ο μόνος που πήρε βάθρα φέτος, μαζί με τον Marc».

 

«Μου τους πήραν πέρυσι και δεν θέλουν να τους επιστρέψουν φέτος. Είναι απογοητευτικό. Για μένα αυτοί θα έκαναν τη διαφορά. Δεν νομίζω να την κάνουν για τον Alex».

 

«Αυτός μαθαίνει ακόμα… αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να το αποδεχτώ».

 

Μίλησε, βέβαια, και για τη μοτοσυκλέτα του 2020, την οποία δοκίμασε στην Ricardo Tormo χτες και προχτές.

 

«Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι με τη νέα μοτοσυκλέτα. Ήμουν πιο άνετος πάνω της και είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση».

 

«Επιπλέον μ’ αυτή ήμουν και πιο γρήγορος, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, μιας και μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που έκανε μόλις δυο ημέρες δοκιμών».

 

Είχε και μια πτώση, για την οποία είπε: «Ήταν δικό μου το λάθος… κράτησα λίγο παραπάνω τα φρένα, είχα ένα chatter κι έπεσα».

 

«Όμως πιστεύω ότι κέρδισα σε αίσθηση με το μπροστινό… όχι τόσο όσο θα ήθελα όμως, ή όσο πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Πάντως τα πήγαμε καλά ακόμα και χωρίς να πειράξουμε το παραμικρό στις ρυθμίσεις. Δοκιμάζαμε πράγματα κι όταν το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να αλλάζεις ρυθμίσεις. Πρέπει να έχεις τις ίδιες».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν είναι αρκετό…

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θέλω πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα