• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Αγώνας
Σπουδαία νίκη για Canet, νέα τιμωρία για Dalla Porta!
Νέα 22/09/2019 - 13:42

Μόνο στους πρώτους γύρους δεν κατάφερε να κάνει διαφορά ο Aron Canet, που ξεκίνησε από την pole με στόχο να πιέσει όσο πιο πολύ μπορούσε από την αρχή.

 

Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός του ήταν απλησίαστος και άφησε πολύ πίσω ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών που έδιναν τη μάχη για τη 2η και την 3η θέση.

 

Έτσι ο Canet επέστρεψε στις νίκες – πήρε την 3η φετινή του – για πρώτη φορά μετά το Brno και άφησε πίσω του την απογοήτευση του Misano από το μηχανικό πρόβλημα της ΚΤΜ του.

 

Το πιο σημαντικό, όμως, για τον ίδιο ήταν ότι με τη νίκη στον εντός έδρας Αγώνα του, μείωσε τη διαφορά του στους μόλις 2 βαθμούς από τον Dalla Porta!

 

Ο Lorenzo δεν είχε το ρυθμό για να φτάσει τους μπροστά και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 11η θέση στην οποία τερμάτισε.

 

Όμως για 2ο συνεχόμενο Αγώνα τιμωρήθηκε, αυτή τη φορά επειδή πέρασε εκτός ορίων πίστας στον τελευταίο γύρο.

 

Η ποινή του ήταν μιας θέσης κι έτσι βρέθηκε 11ος με την 10η θέση να παίρνει ο Tony Arbolino που επίσης δεν έκανε καλό Αγώνα σήμερα.

 

Μπροστά, ο Ai Ogura κράτησε τη 2η θέση μέχρι τέλους – παρά την πίεση του Dennis Foggia – και πήρε το πρώτο του βάθρο στην Moto3, μόλις στον 17ο Αγώνα του!

 

Ο Foggia, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς αποχαιρετά την SKY VR46, ανέβηκε και αυτός στο βάθρο των νικητών, σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο βάθρο της καριέρας του, στην Ταϋλάνδη.

 

Για 66χιλ έχασε την ευκαιρία να τερματίσει τρίτος ο John McPhee που για έναν ακόμα Αγώνα ήταν δυνατός.

 

Ο Alonso Lopez έκλεισε την πεντάδα, μόλις τριάμιση δέκατα από το βάθρο ενώ πίσω του – άλλο ένα δέκατο – ήταν ο Tatsuki Suzuki, ο νικητής του Misano.

Επόμενο άρθρο »

Βόλτα στην Aragon για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα