• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Θέλω να πετύχω στα GP
Διαφορετικά θ' αποσυρθώ νωρίς!
Νέα 04/09/2019 - 09:41

Ο Aleix Espargaro αποτελεί τη σταθερή αξία της Aprilia εδώ και 3 χρόνια, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το στόχο του.

 

Αυτός, όπως και της ομάδας, ήταν να μπορεί ο Ισπανός – που έχει αλλάξει 3 διαφορετικούς ομόσταυλους όλο αυτό το διάστημα – να παλεύει στις μπροστά θέσεις.

 

Πρόσφατα τον ρώτησαν αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να βάλει την Aprilia να μάχεται μαζί με τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες.

 

«Ναι… εξακολουθώ και το πιστεύω… το πιστεύω λίγο».

 

«Προφανώς και δεν είναι εύκολο. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα. Νοιώθω ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ στην καριέρα μου, αλλά δεν είναι αρκετό».

 

«Έχουμε αλλάξει και πολλούς αναβάτες… ο Bradl είναι τώρα στο HRC, ο Bautista κερδίζει Αγώνες στα SBK, ο Iannone έχει κερδίσει Αγώνες εδώ».

 

«Δεν είναι εύκολο όμως… η Aprilia είναι μεγάλη και ο Όμιλος Piaggio είναι πολύ μεγάλος. Έτσι ελπίζω ότι θα αντιδράσουν και ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι καλύτερη».

 

Τον ρώτησαν αν οι επιτυχίες του Bautista (τουλάχιστον στην αρχή) στα SBK-Motul τον έχουν οδηγήσει σε σκέψεις μήπως κάνει κι αυτός το βήμα για το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

 

«Όχι», αποκρίθηκε. «Το είχα σκεφτεί παλιά, αλλά όχι τώρα. Θέλω να πετύχω σ’ αυτό το paddock και αν δεν τα καταφέρω, θ’ αποσυρθώ νωρίς».

Επόμενο άρθρο »

Ο Rea απόλυτος κυρίαρχος στο Portimao!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Moto2 ο Dalla Porta

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα