• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Moto2 ο Dalla Porta
Υπέγραψε με την Italtrans
Νέα 03/09/2019 - 15:22

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας της Moto3, Lorenzo Dalla Porta, υπέγραψε πριν από λίγες ώρες συμβόλαιο με την ομάδα της Italtrans.

 

Έτσι, ο αναβάτης της Leopard Racing στην Moto3, με διαφορά 14β από τον Aron Canet λίγο πριν το GP του Misano, θα κάνει το βήμα στη μεσαία κατηγορία τη νέα σεζόν.

 

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη για τον Dalla Porta, ο οποίος διανύει την 5η του χρονιά στη μικρή κατηγορία και φέτος, παλεύει για τον Τίτλο με τον Aron Canet.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την Italtrans», σχολίασε ο Dalla Porta, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Andrea Locatelli στην ομάδα και θα είναι ομόσταυλος με τον Enea Bastianini.

 

«Είναι μια ομάδα που αποτελεί σημείο αναφοράς στην Moto2 και είμαι πολύ υπερήφανος που θα αγωνίζομαι μαζί τους».

 

«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα κι ελπίζω ότι θα είναι μια σημαντική χρονιά με καλά αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ για την υποστήριξη».

 

Ο Dalla Porta θα παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του για φέτος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Τίτλου στην Moto3.

 

Ο νεαρός Ιταλός έχει καταφέρει να πάρει μόνο μια νίκη φέτος, στην Γερμανία, ωστόσο έχει 6 βάθρα στους υπόλοιπους πέντε Αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Θέλω να πετύχω στα GP

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Διαλύσαμε αρκετές αμφιβολίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα